Magazin

ZAPUŠILA MU USTA: Marijin otac rekao kako pjevačica hoće da mu oduzme kuću, OVO mu je PORUČILA!

Napisao H. H.

Pjevačica Marija Šerifović odlučila je da zapuši usta ocu Rajku, koji ju je nedavno napao da joj je samo novac u glavi, te da zajedno sa majkom Vericom hoće da mu oduzme kuću u kojoj živi. Otac evrovizijske pobjednice ne krije da je ogorčen na kćerku.

– Ona je uz Vericu, neće da se javi na telefon, na poruke i pozive. Marija je prilično aljava djevojka, nju samo pare zanimaju i ništa drugo. To što je njeno opredjeljenje da bude lezbijka, to mi ne smeta uopšte. Tako je rođena, ali mi smeta što joj je samo novac u glavi i kako da uzme što više za sebe – rekao je Rajko za „Skandal” i dodao da je pomagao svojoj kćerki na početku karijere.

– Kada je trebalo prva ploča da se radi, kod najskupljeg makedonskog kompozitora smo išli da joj uradi cijeli CD i nikada nisam bio loš prema njoj, a ona me ne voli. Za sve ove godine koliko pjeva i radi, ne znam ni da li mi je šest puta poslala po 100 eura – tvrdio je Marijin otac.

S druge strane, Marija Šerifović riješila je da progovori za „Alo!“ o temi koja je uzburkala javnost, ali bez grubih riječi i poruka za oca.

– Nemam komentar na to. Roditelje ne možemo da biramo, oni su moji i to je moj jedini komentar. Za sve ostalo što je rekao, pitajte njega – prilično ogorčeno nam je rekla Marija, suzdržavajući se da za čovjeka koji ju je napravio kaže ružnu riječ u javnosti.

Međutim, ona je istakla da ne sluša više ni savjete majke Verice.

– U posljednje vrijeme, Verica sve manje prigovara, mada ja sve manje slušam bilo koga – kaže ona.

Pjevačica je više puta izjavila da je njena oaza mira upravo Los Anđeles, a mi smo je pitali da li planira da se preseli u najveći grad Kalifornije.

– Idem u Ameriku za koji dan. Los Anđeles je moja baza i mjesto gdje se apsolutno osjećam najprirodnije i najljepše. Ja sam se u stvari i preselila tamo, a onda je Saša Popović zeznuo stvar – priča Marija i nastavlja o odnosima između članova žirija „Zvezda Granda”.

– Svi mi imamo vrlo lijep odnos, koliko god u prenosu ne izgleda tako. Nakon svakog snimanja svi se najnormalnije pozdravimo, razgovaramo i ručamo. Mi sami znamo kako se ta igra igra i zato smo valjda tako gledani – ističe Marija i dodaje da je ne tangiraju natpisi o njenoj porodici.

– Ma ne, mora neko baš, baš blizak da me izuje iz cipela, pa da reagujem – završava pjevačica.

Komentari

komentara