Magazin

PLAKAO CIJELU NOĆ: Crnogorski predstavnik napravio SKANDAL na Evroviziji!

Napisao H. H.

Crnogorski predstavnik Slavko Kalezić doživio je debakl tokom prve polufinalne večeri Evrovizije u Kijevu, kada su ga brojni gledaoci izviždali. Mnogi su komentarisali da njegov engleski akcenat nije bio na zavidnom nivou, a on je u suzama napustio manifestaciju.

Crnogorski predstavnik, kako saznajemo, bio je bijesan što nije izveo pjesmu kako je želio i za sve je okrivio – tehniku.

“Svi su ostali začuđeni reakcijom Kalezića, koja uopšte nije bila u redu. Nakon što su pročitani glasovi i kada je saznao da nije ušao u finale, počeo je da viče na tehničare, a onda i na veći dio svoje delegacije. Ali tu nije bio kraj, pa je od siline bijesa počeo da plače i u suzama napustio dvoranu. U hotelu organizatori nisu uspjeli da ga smire koliko je plakao, pa je sa jednim članom delegacije koji ga je tješio proveo cijelu noć“ otkriva izvor koji je bio u Kijevu.

Da bismo provjerili ove navode, pozvali smo Kalezića, ali se on nije javljao na naše pozive, a jedan od članova crnogorske delegacije poručio nam je da je Kalezić ljut na medije i da ga je sve što se pisalo o njemu veoma pogodilo, a plasman ga je dotukao. U finale su se plasirali: Moldavija, Azerbejdžan, Grčka, Švedska, Portugalija, Poljska, Jermenija, Australija, Kipar i Belgija.

Komentari

komentara