Magazin

ZBOG DADINE SVADBE DEFINITIVNO “PUKLO” – Novi skandal između mlađeg i starijeg Polumente

Napisao admin

Mlađi Polumenta se nije pojavio na manifestaciji na kojoj je bio najavljen kao jedan od izvođača, a na kojoj je nastupio njegov stric Šako


Dado i Šako (Foto: cure.ba)

Popularni pjevač Dado Polumenta, koji se nedavno oženio svojom izabranicom, lijepom vjeroučiteljicom  Selmom Mekić, preksinoć se nije pojavio na manifestaciji “Beogradski pobednik”, iako je bio na popisu izvođača.

Kako je javio list Alo!, na listi od sedamnaest pjevača našao se i Šako Polumenta, koji je održao nastup u beogradskom Domu sindikata. Odmah poslije njega trebalo je da pjeva i njegov sestrić. Ali…

– Poznata stvar je da su ova dvojica pjevača u sukobu, pošto Dado nije pozvao Šaku na vjenčanje, pa je pretpostavka da se nije pojavio da se ne bi susreo sa Šakom, prenosi spomenuti list.

Na pitanje da li se čuje sa Dadom, stariji Polumenta je odgovorio:

– Neću da pričam o tome! – rekao je kratko.

Podsjetimo, Dado Polumenta po svemu sudeći promijenio je stil života. Iako je prije važio za svojevrsnog playboya i pojavljivao se, i u životu i u spotovima, sa razgolićenim djevojkama, na kraju je za izabranicu svoga srca odabrao lijepu Selmu koja se oblači tradicionalno islamski. Osim toga, uživali su u šerijatskom zabavljanju i ašikovanju (nema fizičkog kontakta prije braka), što je način zabavljanja za kojeg mnogi današnji supružnici koji su ga prošli sada kažu da im je bio možda i najbolji period veze u životu.

doznajemo.com

Komentari

komentara