Magazin

Zašto Nataša Bekvalac neće da upozna kćerku s novim dečkom?!

Napisao H. H.

Nataša Bekvalac koja se i zvanično razvela od Ljube Jovanovića, već dvije nedjelje uživa u novoj ljubavnoj vezi sa bivšim košarkašem Lukom Lazukićem. Iako bliski prijatelji lijepe pjevačice tvrde da je do ušiju zaljubljena, ona ipak ne želi da svoju kćerku Hanu upozna sa njim jer smatra da je još prerano za taj čin.

Nataša se sa Lukom pojavila na proslavi rođenja sina mlađe sestre Kristine i predstavila ga svojim prijateljima.

– Luka ima 36 godina, razveden je i ima dijete. On i Nataša su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su započeli vezu. Vidi se da im je lijepo dok su zajedno, nedavno su išli i u Amsterdam gdje su uživali nekoliko dana. Iako joj je lijepo i srećna je, Nata ne želi još da upozna Hanu i Luku, jer smatra da je rano, čak kćerki nije ni rekla da ima momka, jer je prošlo tek dva mjeseca otkad se rastala sa Ljubom, priča nam izvor blizak Nataši.

Inače, Luka je danas uspješni biznismen, on je IT stručnjak i jedan od uspješnijih mladih preduzetnika u Beogradu. Suvlasnik je kompanije koja se bavi programiranjem i digitalnim medijima. On se krajem 2015. godine slikao za jedan časopis sa Suzanom Perić i tada je priznao da voli žene čije tijelo krase tetovaže.

– Tetovaže na određenim mjestima urađene kvalitetno mogu jak lijepo da izgledaju na jednoj ženi, otkrio je tada Luka. Da li će ova veza opstati i prerasti u nešto ozbiljno, ostaje da vidimo.

Komentari

komentara