Magazin

SEVERINA OTVORILA DUŠU ZA 'NOVU TV' – Laska mi to što je Milan rekao, mi smo zauvijek vezani… (VIDEO)

Napisao admin

Severina je u ekskluzivnom intervju za Scenu Nove TV, iskreno je progovorila o albumu 'Dobrodošao u klub', ljubavi i sinu Aleksandru. 'Album je izašao je 21.12 i ništa se nije desilo, oni koji su preživjeli došli su na potpisivanje i jako sam sretna.


Severina (Foto: Cure.ba)

Sve te pjesme radili smo dugo, dvije godine. Jednu sam pjesmu napisala ja, to je srcedrapajuća pjesma, svojevrsni nastavak ‘Pogleda ispod obrva’, o albumu tvrdi Severina.

Na pitanje što se sve treba poklopiti da napiše pjesmu, iskreno odgovara: ‘Rijetko mi se sad desi, prije sam puno više pisala, ja mislim da kad si mlađi, puno si iskreniji i puno više iz tebe izlazi ona jedna nepatvorena emocija. Nekako čim stariš onda ti se i više uključi mozak nisu više toliko emocije u prvom planu’.

Nismo mogli ne upitati ni kako komentira intervju koji je njen bivši zaručnik, Milan Popović, dao za srpske medije, u kojem kaže kako je’ ona njegova jedina ljubav’ te da im je ‘pauza dobro došla kako bi zrelo mogli krenuti dalje’.

‘Lijepo je, muškarci su tu da se trude, da se trude oko žena i to je jako lijepo, lijep je intervju, iskreni. Laska mi što je to rekao, pa mi smo zauvijek vezani jer smo mama i tata jednog prekrasnog dječaka, a vrijeme će donijeti svoje i pokazati kako ćemo dalje’, misli pjevačica.

Ispičala je kako je joj je bilo ‘neopisivo’ kad je prvi put vidjela sina Aleksandra, sve emocije su se pomiješali, a sretna je jer nadolazeći blagdani, tvrdi biti će – najljepši.

‘Bit će najljepši blagdani, svakako. Od rođenja Aleksandra meni je svaki dan najljepši, svaki dan mi je s njim Božić u duhu obitelji i prijatelja, a sve darove smo mi već kupili’, simpatično je rekla Severina, piše Dnevnik.hr.

cure.ba

Komentari

komentara