Magazin Video

Zbog straha od smaka svijeta – Dali posljednje pare da prežive u luksuzu! (VIDEO)

Napisao admin

Prestravljeni zbog Majanskog proročanstva, a željni života, mnogi bogataši pokupovali su katakombe u kojima čekaju da „smak svijeta prođe“, pa da „nastave da žive ko ljudi“. Ali, ni „kuće za izbjegavanje smaka svijeta“ nisu bilo kakve… Pogledajte!


Utočišta od smaka svijeta (foto: youtube)

Zajedno sa zimom koja nam ove godine stiže 21.12. u 12 sati i 12 minuta, dolazi nam i – smak svijeta! Naime, prema majanskom proročanstvu smak svijeta će se desiti upravo 21. 12. 2012. godine. Dok neki ne vjeruju u bilo kakvu mogućnost apokalipse, drugi užurbano spremaju skloništa.

Na planini Rtanj danima su trajale pripreme za sudnji dan ,jer se vjeruje da će prežijveti samo oni koji rezervišu svoje mjesto na mističnoj planini.
Ni širom svijeta se ništa ne prepušta slučaju. Za tričavu cijenu od samo nekoliko desetina hiljada eura imaćete priliku da komforno i bez stresa preživite smak svijeta.

Rusi za sudnji dan nude specijalno rješenje – smak svijeta u Staljinovom bunkeru.
U ponudi stoji da se u Staljinovom bunkeru može komforno i bezbedno preživjeti smak svijeta, a cijena smještaja iznosi 16.000 dolara. VIP ulaznice koštaju tri puta više, dok je ulaz za djecu do sedam godina besplatan.

U slučaju da smak svijeta ne nastupi, kompanija koja iznajmljuje bunker površine 7.000 kvadratnih metara, obećava da će vratiti 50 posto cijene ulaznice.

Američka prodavnica koja prodaje vojnu opremu nudi sklonište za sudnji dan. Napravljeno je od metala, a u njemu mogu živjeti četiri osobe. Za cijenu od 60.000 dolara u ponudi su TV, toalet, četiri kreveta, sudopera, kupatilo, radni sto i frižider. Ponuđači tvrde da su već dobili nekoliko ozbiljnih ponuda za sklonište.

Poljoprivrednik iz Kine po imenu Liu Čijuan takođe planira zaradi od potencijalnog smaka svijeta. On je u svom dvorištu dizajnirao lopte od pleksiglasa, za koje tvrdi da će opstati ako ih pogodi katastrofa.

Tvrdi da sprava neće imati problema da se nosi sa talasima i do 1.000 metara visine.
– Ona je kao ping-pong loptica. Iako spolja izgleda veoma nežno, može da pruži otpor mnogim pritiscima – tvrdi Čijuan.

Izum Čijuana je hermetički zatvoren, a unutar lopte su boce sa kiseonikom i pojasevi za spasavanje.
Da je strah od kraja svijeta veoma rasprostranjen u Kini, govori i podatak da je jedan biznismen naručio 21 Čijaunovu spravu!

smedia

Komentari

komentara