Magazin

NAPOKON SE OGLASILA: Evo šta je Ana Kokić poručila ocu sa kojim ne priča 17 godina!

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Ana Kokić je spremna da nakon 17 godina izgladi odnose sa ocem Stevanom, s kojim ne priča otkako se razveo od njene majke, ali smatra da on mora da napravi prvi korak.

To je Ana juče rekla za “Kurir”, koji je čekao ispred porodične kuće na Banovom brdu, baš na dan izlaska ekskluzivneispovijesti njenog oca Stevana Kokića, koji je priznao da je pogriješio, da mu je teško što ne priča sa starijom kćerkom i zamolio za oproštaj.

Najbolje namjere

Srbijanska pjevačica je iz kuće izašla oko pola dva poslije podne, kad je stariju kćerku Ninu vodila u školu. Odmah smo joj prišli i na početku razgovora upitali da li je pročitala ispovijest svog oca.

“Da, pročitala sam tekst”, kratko je rekla Ana sa osmijehom na licu, koji nam je bio dovoljan znak da su je riječi roditelja prijatno iznenadile.

Zato smo je upitali da li postoji mogućnost da se pomiri sa Stevanom.

“Mom ocu nikada nije bilo zabranjeno da dođe. Nismo ni prva ni posljednja familija koja ima neki problem, ali naše porodične probleme ćemo rješavati u okviru porodice. Hvala vam što ste došli, znam da imate najbolju namjeru”, rekla nam je Ana i povela Ninu ka školi.

Pjevačica je samo jednom, i to na početku svoje muzičke karijere, rekla da nije u dobrim odnosima s ocem.

“Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vrijeme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to prorijedilo. Kada sam shvatila da se s ocem uvijek viđam na svoju inicijativu, riješila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali… Godinama ga nisam vidjela. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže”, ispričala je pjevačica prije desetak godina i dodala da je u tom periodu morala mnogo da radi kako bi pomogla majci i sestri.

Anin ujak Trajko: “ŽELIM DA SE ANA POMIRI S OCEM, DOBAR JE ON”

Trajko Dimić, ujak pjevačice Ane Kokić, ima samo riječi hvale za bivšeg zeta Stevana i kazao je da bi volio da se pomiri s njegovom sestričinom.

“Moja porodica i ja želimo da se taj porodični problem riješi, ali ne petljamo se u tuđe stvari. Stevo je dobar čovjek, ali eto situacija je bila takva… U ovoj kući smo živjeli složno, nikad s njim nismo imali problem. Moja sestra se sa Stevom razišla zbog kocke, dešavalo se da nije dolazio kući po nekoliko dana. Nakon razvoda vratila je prezime Dimić. Lijepo je to što je Stevo rekao za “Kurir” i nadam se da će se to riješiti. Volio bih da ga vidim”, izjavio je Anin ujak.

Komentari

komentara