Magazin

PRIVATNE I DELIKATNE STVARI: Evo šta menadžer kaže na Severininu navodnu trudnoću

Napisao H. H.

Vijest koja je zapalila balkanske medije je da je Severina Kojić u trećem mjesecu trudnoće.

Ona i njen suprug Igor Kojić, sin folkera Dragana Kojića Kebe, čekaju prvo dijete, ali se hrvatske pjevačica ovim povodom još nije oglasila. Nije se oglasio ni njen suprug, ali jeste njen menadžer Tomica Petrović, piše “Expressmag“…

ADVERTISEMENTS
“Severina nije potvrdila da je trudna, kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari, i imajte razumijevanja za to. Kada bude vrijeme, sigurno ćete saznati”, rekao je Tomica.

Ono što se ovih dana pisalo je već vijest da će se pjevačica poroditi u rodnom Splitu, u istoj bolnici i kod istog doktora gdje je rodila i sina Aleksandra koji će brinuti o budućoj mami. Kako bilo, evidentno je da je hrvatska pjevačica u posljednja dva mjeseca prorijedila nastupe, pa je posljednji imala u februaru. Prorijedila je i objave na Instagramu, pa su gotove sve vezane za njenu novu pesmu “Otrove”.

Ipak, Severina 21. aprila, baš za njen 45. rođendan, u Splitu ima zakazanu premijeru mjuzikla “Naša bila štorija”, a nakon toga izvedbu i u Zagrebu. Nekoliko dana poslije toga, Severina će u pratnji supruga Igora odletjeti u Ameriku, gdje je čekaju Igorova sestra Nataša i svekar Dragan Kojić Keba.

Posljednji Severinin nastup je 29. aprila, i to baš u Americi, a onda će se povući iz javnosti i prestati da nastupa. Inače, kada se udala za Igora Kojića 2015. godine, Severina je izjavila da bi željela da rodi kćerkicu, kojoj bi dala ime Koko.

Pjevačica se ne oglašava, ne daje nikave komentare, ali zato ona i Jala Brat obaraju redkorde, a pjesma “Otrove” na YouTubeu je preslušana i pegledana već milion i 500.000 puta.

Komentari

komentara