Magazin

Statusima izazvale haos: Rat na društvenim mrežama zbog Hane i Aysele!

Napisao H. H.

Nakon skoro 10 godina ilegale, vlasnica hitova ”Dobro jutro moja voljena”, ”Crna mačka” i ”Skandal” u decembru prošle godine napravila je veliki povratak na scenu

Daj malo” radio je tim stručnjaka koji će pratiti njenu karijeru i povratak na estradu.

“Postala sam majka i odlučila sam da budem majka u pravom smislu te riječi. Čekala sam da moj sin odraste i da napuni dovoljno godina da ga mogu povjeriti nekome na čuvanje kad idem da radim. Sada sam tu i od mene očekujte mnogo toga”, kaže zanosna Aysela,piše  expressmag.ba

Što se posla tiče, nimalo se ne žali. Priznaje da joj je godina pauza koju je napravila na sceni, ali i da joj je singl koji je brzo našao put do publike, puno pomogao što osjeti posebno po broju nastupa.

Aysela je jedna od onih pjevačica koje nikako ne zapostavljaju svoje fanove. S njima je svakodnevno u kontaktu putem društvenih mreža, a tamo svako malo objavljuje svježe fotografije. Njoj nije problem objaviti fotografiju na kojoj je vidimo bez šminke jer, kako reče, “zbog čega bi se stidjela svoje prirodnosti”.

Nedavno je zbog fotografije na kojoj je pozirala u hidžabu pretrpjela brojne provokacije. Prijetili su joj, nazivali je pogrdnim imenima… ali se na to nije obazirala. I danas bi isto uradila, veli ona, kako bi iskazala podršku ženama koje nose hidžab.

Nakon toga, opet provokacije, ali ovoga puta zbog statusa “Opet najljepša”. To je napisala pjevačica pitajući druge na Facebooku ima li neko ljepši što je izazvalo lavinu komentara.

Pored onih koji su hvalili njen izgled, bilo je i drugih koji su zaključili da je ona iskopirala Hanu Hadžiavdagić-Tabaković, voditeljicu Hayat TV. Poznato je da Hana godinama na socijalnim mrežama svaku svoju objavu počinje ili završava sa “Opet najljepša” zbog čega su Tuzlanku i provocirali.

“Niti sam provocirala Hanu time što sam napisala, niti je kopirala! Ljudi su zaista čudni. U inat ću opet to napisati. Hana mi je jako draga i nema potrebe da neko na takav način pokušava da kod nje stvori lošu sliku o meni. Pitat ću ih opet koja je ljepša pored mene”, kroz smijeh govori Aysela.

Komentari

komentara