Magazin

MAJA I ZORICA SE ZAMALO POBILE

Napisao H. H.

Maja Nikolić ne prestaje sa zajedljivim, pa ponekad i alarmantnim začkoljicama koje upućuje Zorici Brunclik. Najsvježiji primjer bila je posljednja emisija „Pinkovih zvezda“ kom prilikom je Zorica uputila poziv jednom od takmičara da bude njen gost na solističkom koncertu u mjestu koje je blizu stanovanja tog takmičara.

Naime, dečko je pjevao jednu od Šabanovih numera nevjerovatno dobro da je i sam Šaban ostao bez riječi, pa je Zorica kazala da bi bilo dobro da nauči pjesmu koju ona i Šaban često pevaju zajedno „Kako ti je, kako živiš“.

maja-zorica-1000x0

Na sve to je maja dobacila da bi mogao biti i njen gost jer za „Đurđevdan pjeva na Titovom grobu“. Zoricin odgovor bio da ne sluša Maju, a ova ju je kasnije nazvala bakom Zoricom. Naravno sve je tokom emisije prošlo u najboljem redu jer je sve lijepo izmontirano i isječeno ali prema riječima sudionika pomenutog rijalitija, tek kasnije je nastao itekako oštar verbalni konflikt između ove dvije srbijanske pjevačice, koji je umalo završio fizičkim obračunom,piše expressmag.ba

Komentari

komentara