Magazin

SUDBINA MERIME I DRAGOLJUBA: Pjevala mu na svadbi, pa se udala za njega!

Napisao H. H.

Merima Njegomir pjevala je 2002. na svadbi Dragoljuba Markovića, a 13 godina kasnije se udala za njega! Na ceremoniji poznatog biznismena, kada se vjenčavao s drugom suprugom Ljiljanom Marković, kum s mladoženjine strane bio je ubijeni premijer Zoran Đinđić, a s mladine lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Kako je došlo do toga da urednica muzičkog programa RTS bude angažovana na veselju, objasnio je Marković za Kurir.

– Tadašnja moja žena je željela da nam Merima pjeva na svadbi. Ona ju je lično pozvala. Merima je radila skoro svakog vikenda na raznim proslavama. Bila je specijalna gošća i došla je s čovjekom s kojim je u to vrijeme živjela – kaže Marković.

On smatra da to što je Njegomirova nastupila na njegovom vjenčanju, a zatim se udala za njega, nema nikakve veze sa sudbinom, već sa spletom okolnosti.

 

– Objasniću vam zašto tako mislim. Merimu sam upoznao 15 godina prije nego što sam se drugi put oženio. Stanovao sam na Slaviji, gdje je Merima živjela sa tadašnjim suprugom Milanom. Oni su bili na četvrtom, a ja na trećem spratu. Bili smo komšije i tako smo se sprijateljili. Prema njoj sam počeo da gajim simpatije nekoliko godina kasnije nakon što se razvela. Splet okolnosti je učinio da se među nama dogodi nešto više. Iz poštovanja, o njoj mogu da kažem samo ono najljepše – rekao je Marković.

 

Merima Njegomir se udala za Dragoljuba Markovića u martu 2015. godine. Pjevačica se nakon vjenčanja preselila kod biznismena na njegvo imanje u Surčinu, gdje su živjeli do avgusta 2016, kada je odlučila da se razvede.

(Alo.rs)

Komentari

komentara