Magazin

Velikodušni glumci – Akcija glumaca serije "Sulejman Veličanstveni" će vas zadiviti!

Napisao admin

Turske zvijezde koje intenzivno, dnevno i više od 16 sati, rade na 3 sezoni megapopularne serije, pronašle su vremena i za dobra djela te iskoristile svoju popularnost za humanitarnu akciju u čast i sjećanje na preminulu scenaristicu serije Mearl Okay.


Sultan Sulejman i Hurem (Foto: internet)

U akciji su sudjelovali glavni glumci serije Halit Ergenc, Meryem Uzerli, Okan Yalabik i Nur Fettahoglu a prikupljena su sredstva darovali matematičkom selu u Izmiru kako bi mogli financirati mlade matematičare.

Iza ovih slavnih glumaca još  je jedna uspješna akcija kojom su prikupili 300.000 eura za gradnju jednog turskog dječjeg sela u kojem borave djeca bez adekvatne roditeljske skrbi. Halit Ergenc postao je svjestan roditeljstva i silne odgovornosti tek nakon što je dobio vlastitu djecu. Glumac je istakao da je stoga važno da brinemo i skrbimo za najmlađe koji nemaju adekvatnu skrb te da problem napuštene djece i njihovo odrastanje ne smijemo samo pasivno promatrati. Iz tog razloga još više cijeni Meral koja je bila iznimno humana osoba.

source

Komentari

komentara