Magazin

Povjerovala voditeljima – Medicinska sestra koja je odala tajnu o stanju Kate Middleton pronađena mrtva!

Napisao admin

Medicinska sestra koja je povjerovala voditeljima australijskog radija, koji su se predstavili kao britanski kraljica i princ, i odala podatke o stanju trudne supruge princa Williama, pronađena je danas mrtva u Londonu, objavio je tabloid "Sun".


Kate Middleton i princ William (foto: cure.ba)

Smatra se da je riječ o samoubistvu, jer policija ne tretira njenu smrt kao sumnjivu, navodi ovaj dnevni list, ističući da je medicinska sestra pronađena u nesvjesnom stanju u blizini bolnice, gdje je Kate do juče boravila nekoliko dana zbog akutnih jutarnjih mučnina.

Nakon bezuspešnih pokušaja ljekara hitne pomoći da je ožive, smrt je konstatovana na licu mjesta.

Voditelji sidnejskog radija “2DayFM” prije dva dana su se našalili i pozvali uglednu privatnu bolnicu u Londonu, i ne sluteći, kako su rekli, da će iko nasjesti na njihov “grozni akcenat”.

Oni su se predstavili kao kraljica Elisabeta II i princ Charles, a medicinska sestra, koja je jutros pronađena mrtva, im je povjerovala.

Ona je lažnoj kraljici i princu rekla da se Kate osjeća bolje, da je prestala da povraća i da je spremna za posjetu narednog jutra.

Bolnica je izrazila “duboko žaljenje” zbog incidenta i saopštila da će preispitati svoj telefonski protokol kako bi zaštitila lične informacije o pacijentima, a izvinjenje je uputila i australijska radio stanica.

source

Komentari

komentara