Kuća i hrana Magazin Video

Bokserska rutina – Adriana Lima otkriva kako je vratila staru figuru (VIDEO)

Napisao admin

Samo dva mjeseca nakon što je rodila kćerku Siennu, Adriana Lima zablistala je na godišnjoj "Victoria's Secret" modnoj reviji. Kako bi za tako kratko vrijeme vratila staru liniju, vježbala je po šest sati dnevno, a u emisiji "Entertainment Tonight", manekenka je otkrila boksersku rutinu koju je praktikovala.


Adriana Lima (Foto: getty)

U emisiji “Entertainment Tonight” Adriana Lima se popela u ring sa trenerom Michaelom Olahideom, bivšim profesionalnim bokserom, koji se pobrinuo za to da manekenka radi vježbe na pravi način.

Ona je svakog dana trenirala po tri sata ujutru i tri sata uveče, a vježbe su se zasnivale na bokserskim udarcima. Kako je željela što prije da vrati staru figuru, Lima je sa treninzima počela čim je dobila dozvolu ljekara.

– Doktor mi je dao zeleno svjetlo tri sedmice nakon porođaja i kroz dva dana počela sam svakodnevno da vježbam, sve do večeri pred reviju – rekla je lijepa Brazilka.

U potrazi za vježbama koje će biti efektivne ali i zabavne, Adriana je otkrila boks, koji joj se odmah dopao.

-Boks je odličan za tijelo, dobar za um i daje ti savršenu figuru. Osim toga, predstavlja izazov, a ja obožavam izazove – objasnila je ona.

Michael Olahide je bio iznenađen Adrijaninom posvećenošću i upornošću da se vrati u formu.

-Ona je rođeni borac. Ima pravi takmičarski duh i uvijek se trudi da bude najbolja što može – rekao je Olahide i dodao da boks oblikuje mišiće ruku, stomaka i nogu.

Iako je pobrala pohvale za nastup na “Victoria's Secret” modnoj reviji, suprugu Marka Jarića mnogi su i kritikovali, smatrajući da je pretjerala sa vježbanjem i dijetom. Ona je jednom prilikom otkrila da prije važnih revija danima unosi samo tečnost, ali je kasnije rekla da je u pitanju bio “nesporazum” i zamolila tinejdžerke da to ne rade, piše 24sata.info.

cure.ba

Komentari

komentara