Magazin

Ubojica 18- godišnje Kristine u Zagrebu je iz bosanskog Kiseljaka

Napisao H. H.

Obitelj 19- godišnjeg Davida Komšića je iz Kiseljaka, a zadnjih pet- šest godina žive u Zagrebu i bave se ugostiteljstvom, kažu za Pogled.ba poznanici osumnjičenog mladića za brutalno sinoćnje ubojstvo 18-godišnje Kristine Krupljan

Obitelj 19- godišnjeg Davida Komšića je iz Kiseljaka, a zadnjih pet- šest godina žive u Zagrebu i bave se ugostiteljstvom, kažu za Pogled.ba poznanici osumnjičenog mladića za brutalno sinoćnje ubojstvo 18-godišnje Kristine Krupljan, koja je bila trudna! Prema neslužbenim informacijama, upravo tu se skriva motiv napada bivšeg dečka s kojim nije htjela imati nikakve veze! Trebala je roditi 11. rujna i bila je jako sretna radi toga, trebala se uskoro preseliti kod dečka. Prije nekoliko godina bio je u vezi s Kristinom, a nakon što su prekinuli, počeo joj je raditi probleme. Napao ju je tu u blizini crkve, pa joj je u studenom prošle godine razbio auto, uzeo joj je mobitel, stalno joj je prijetio da ima novca i da će sve napraviti. Više puta ga je moja kći prijavljivala za maltretiranje, i ja sam bila u policijskoj postaji zbog toga, ali policija na kraju nije ništa poduzela- otkrila je novinarima ožalošćena Kristinina majka Vesna Krupljan.

Podsjetimo, Kristina je prije nekoliko godina bila u vezi s danas 19-godišnjim Davidom Komšićem, no tada je prekinula vezu, a on ju je počeo napadati i prijetiti joj.  To je trajalo još od 2015. godine. Kako nam je kazala njezina majka, on ju je više puta napao i prijetio joj, a Index je doznao kako je policija podnijela više kaznenih prijava protiv mladića proteklih godina.
U međuvremenu se pojavljuju nove informacije o zločinu koji je potresao Hrvatsku, a proširile su se i objave s profila na Instagramu za koji se čini da pripada mladom Komšiću. Fotografije na njegovu profilu u međuvremenu su ispunjene uvredljivim i prijetećim komentarima.

Komšićeve objave na ovoj društvenoj mreži daju nešto više informacija o njegovu životnom stilu. Tako je prije dva tjedna objavio snimku nadzorne kamere na kojoj se vide policajci koji ga, sudeći po njegovu komentaru, traže, a koje je nazvao “smećarima”.

– Kad te smećari traže u nedjelju u 08:00 ujutro a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu – napisao je David ispod fotografije. Zanimljivo je da je jučer, samo nekoliko sati prije ubojstva, objavio i fotografiju poznatog američkog mafijaša Ala Caponea uz poruku “Bog prašta, mafija ne!“ Inače, on je lani u travnju Mercedesom naletio na 72-godišnjeg Ivana K, umirovljenog hrvatskog branitelja i oca osmero djece, koji je prelazio zebru na crveno i usmrtio ga. Za vrijeme očevida David je prijetio okupljenim novinarima i fotoreporterima da će ih, ako i jedna njegova fotografija izađe u medijima, sve tužiti.

David je sin vlasnika kafića “Metropolis” koji se nalazi u Ivanićgradskoj ulici, nedaleko od križanja na kojem se dogodio nalet na pješaka, nedaleko  Volovčice na kojem je u srijedu navečer ubijena 18-godišnja Kristina.

Komentari

komentara