Magazin

Tragediji prethodila svađa: Muškarac koji je nožem izbo svoje bebe izjavio u policiji da je htio zaplašiti suprugu

Napisao H. H.

Dejan Krstičić (35) s Kosova, koji je sinoć nožem izbo svoje bebe, blizance stare 40 dana, izjavio je u policiji da se prepirao sa suprugom i htio je zaplašiti, a onda mu je “pao mrak na oči”.

Jedan dječak odmah je podlegao usljed teških povreda, a drugi je u teškom stanju prevezen u Klinički centar u srbijanskom Nišu.

Prema pisanju medija, u trenutku zločina u sobi porodične kuće bili su Krstičić, njegova supruga Ana i blizanci. Pretpostavlja se da je došlo do prepirke između supružnika.

“Dejan je tada zgrabio nož, i najverovatnije u trenutku potpunog nervnog rastrojstva ubo jednog od blizanaca pravo u grudi. Ta beba je preminula na putu za Laplje selo, odnosno Gračanicu. On je tada pokušao da ubode i drugo dijete, ali je na njega skočila supruga u pokušaju da odbrani bebu, pa je Krstičić drugo dijete ubo u predjelu vrata”, rekao je izvor “Kurira“…

Nedugo zatim, buku je čuo Dejanov brat u susjednoj sobi, pa je uletio u prostoriju i uspio savladati napadača.

Krstičić je ubrzo uhapšen, a po navodima medija, u prvoj izjavi istražnim organima rekao je da se radilo o nekoj prepirci sa suprugom, da je navodno htio da je zaplaši, da mu je zatim “pao mrak na oči” i više se ničega, navodno, ne sjeća.

Dejan i njegova žena, koja je iz okoline Štrpca, živjeli su u porodičnoj kući sa njegovim roditeljima. Komšije, šokirane zbog tragedije, kažu da nije bilo nikakvih nagovještaja da bi se nešto ovako strašno moglo dogoditi i da nije djelovalo da u kući ima nesuglasica.

Prema njihovim riječima, Krstičić je bio profesor tjelesnog odgoja u Srednjoj školi u Štrpcu i važio je za mirnog, tihog i povučenog čovjeka. Poznanici porodice kažu da su dvoje supružnika živjeli u skladnom braku, te da među njima nije bilo problema i svađa.

Ova porodična tragedija dogodila se sinoć oko 19 sati u porodičnoj kući u Štrpcu (Kosovo).

Komentari

komentara