Magazin

NIJE IM BILO SUĐENO Suzana Mančić otkrila na kojeg je poznatog frajera u mladosti bila slaba: Nikad nije trzao na mene

Napisao H. H.

Jedna od najpoželjnijih dama na našim prostorima izgleda kao da joj baš nijedan muškarac ne bi odoleo, ali ona je nedavno objasnila da nije baš tako.

Voditeljka je ispričala je u jednoj emisiji kako je njena potajna, neostvarena želja dugo bio odnedavno razvedeni glumac Branislav Lečić. Ona se nije libila da kaže da on uopšte nije obraćao pažnju na nju, iako su za njom sekli vene mnogi muškarci u staroj Jugoslaviji, piše Kurir.

Leka je moja velika slabost iz mlađih dana. Nikad nije trzao na mene. Leko, nisi hvatao mamac kad sam te mamila – rekla je Mančićeva u Paparaco lovu.

 

Ona i još nekoliko poznatih dama, imale su zadatak da ocene najzgodnijeg frajera sa javne scene, pa je tada Suzana otkrila svoje davne simpatije prema Leki. I ne samo to.

Bez razmišljanja mu dajem sedmicu – odlučna je bila Mančićeva.

Dok je njegova bivša supruga Nina Radulović Lečić ubrzo posle razvoda pronašla dečka, tenisera Filipa Krajinovića, koji je šest godina mlađi od nje, Branislav Lečić je i dalje sam. Glumac je posle kraha braka odlučio da se posveti poslu, novim ulogama i predavanjima u svojoj privatnoj školi glume, pa mu za ljubav izgleda ostaje malo vremena.

Komentari

komentara