Magazin

Hanka Paldum iznenađena udajom prijateljice Suzane Mančić

Hanka Paldum - Senzacija.ba
Napisao H. H.

Loto djevojka i njen bankar su osamnaest godina bili vjerenici, a svoju ljubav su napokon krunisali brakom.

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos vjenčali su se 1. jula tekuće godine na poluostrvu Pilon. Na dan svadbe, oblaci su se razišli te se u daljini ukazao Atos, Sveta gora, što je srbijanska voditeljica shvatila kao dobar znak. Kćerke su je predale mladoženji u Crkvi Svete Petke, nedaleko od doma grčkog bankara, prenosi “Express tabloid“.

“Predajemo ti s mnogo povjerenja našu mamu da je čuvaš, voliš i poštuješ“, rekle su Teodora i Natalija, što je izazvalo emocije. Suzana je za kumu izabrala doktoricu Janu Bacijalu, a Simeon uglednog advokata Janisa Gramatidesa. Teodora je za majku pripremila nekoliko grčkih pjesama i tako uljepšala svadbeno veselje.

– Bila je savršena, ljubi je majka. Vesna Jugović je prisutne oborila sa nogu performansom od Marije Dolores do Šabana Bajramovića, a kad je mikrofon uzeo kum Aleksandar Ilić gosti su uglas pjevali s njim – rekla je Suzana.Gosti su se upisivali u posebnu izgrviranu knjigu, koju su mladenci naručili iz Londona.

– Dobili smo mnogo lijepih poruka, čestitki iz cijelog regiona, a najviše su me obradovali pozivi Alke Vuice i Hanke Paldum. Hanka me je i nasmijala jer me je pitala: ‘Bona, ma jesi li se to stvarno udala?’ Neka vam je sa srećom – podijelila je s javnošću sretna voditeljica. Prvi ples odigran je uz zvuke ‘Cesarice’ Olivera Dragojevića, a odmah zatim plesalo se uz ‘Samo jednom se ljubi’.

– I mladoženja se pokazao u najboljem svjetlu, kako to samo Grci znaju, a na podijumu su se nadmetali dobri plesači, sa naše i njihove strane. U jednom trenutku smo zaigrali i kolo. Drago mi je što su se svi zabavljali do jutarnjih sati – priznala je Suzana.

Među zvanicama, bilo je ljudi iz Beograda, Londona, Pariza, iz Beograda pristigle su burme, prsten i minđuše, kao i orkestar. Ukras za njenu kosu stigao je iz Londona.

Komentari

komentara