Magazin

Evo zašto Popović dozvoljava da ostali članovi žirija maltretiraju Viki: TO JE NJEGOVA OSVETA!

Napisao H. H.

Rat između Viki Miljković i Saše Popovića nije započet kada je ona ušla u žiri Zvezda Granda. Naime, kako njihovi zajednički prijatelji otkrivaju, prije četiri godine pjevačica ga je izdala i prešla iz Granda na drugu televiziju i u drugu izdavačku kuću.

– Sale je to tada doživio kao veliku izdaju, jer je on bio uz nju od početka njene karijere. I on i njegova produkcijska kuća pružili su joj sve što treba da dobije jedna pjevačica da bi postala zvijezda,a onda je ona otišla kod drugih da njima pumpa gledanost i zarađuje novac.

 

Kada je Zorica napustila Zvezde Granda, učinilo mu se kao dobra ideja da Viki zauzme njeno mjesto. On sada i nema strpljenja za Viki kao za ostale članove žirija, ne pušta je da previše govori, sabotira je kada predugo izlaže svoje stavove, što drugima članovima ne radi, a kada je napadaju on se čak i pridruži.

 

Ipak, Viki se drži i ne želi da se preda. Ovaj šou joj je pomogao da gledaocima pokaže da nije naivan igrač i da ume da se odbrani od svih koji je miniraju – završava naš izvor.

Komentari

komentara