Magazin

SAŠA POPOVIĆ PRIZNAO: Ostali članovi na Grandu imaju nešto protiv Viki Miljković

Napisao H. H.

Viki Miljković već tri sezone unazad sjedi u žiriju “Zvezda Granda”, a za to vrijeme je u više navrata istakla da smatra kako se jedino njoj “svaka riječ i svaki izraz mjere”, dok slični postupci ostalih članova ovog sastava prolaze nezapaženo.

– Ja mislim da članovi žirija imaju nešto protiv Viki – iznio je svoje mišljenje Saša Popović tokom sinoć emitovane emisije ovog muzičkog talent šou-programa.

Naime, Miljkovićeva se, kako sama kaže, osjeća kao Kalimero, animirani junak koji se konstantno žali na nepravdu, te da jako često osjeća kao da je ostatak žirija protiv nje, bilo šta da kaže ili uradi, dok se to u trenutno aktuelnoj sezoni prenosi i na takmičare koje priprema.

– Je l’ ti svoje kandidate pripremaš za ovo takmičenje ili se tvoj rad sa njima bazira na spremanje hrane? – pecnuo ju je Dragan Stojković Bosanac, aludirajući na video klipove vezane za rad sa kandidatima na kojima je moguće vidjeti kako folkerka konstantno iznosi obilno posluženje pred one kojima je mentor.

Osim što se, kako je Popović istakao, žiri “ostrvio” na Miljkovićevu, učinio je to i on sam nakon nastupa jednog od takmičara.

– Ovaj ima dikciju kao da ga je spremala Viki – našalio se direktor “Grand” produkcije, ali je ubrzo potom dodao da “povlači riječ”, očigledno svjestan da je i bez njega pjevačica konstantno “na meti” ostatka žirija.

Komentari

komentara