Magazin

Baba otkrila – Bolna prošlost Milice Pavlović isplivala na površinu!

Napisao admin

Što je Milica više krila svoju prošlost to je ona postajala sve interesantnija javnosti. I dok srpska pjevačica šuti, njena baba sa mamine strane otvorila je dušu.


Milica Pavlović (foto: cure.ba)

Milica Pavlović nikad nije krila da je dijete razvedenih roditelja. Prije godinu dana pričala je kako je poslije rastave oca i majke starateljstvo pripalo njenom tati, ali da od malena živi sa babom i djedom sa očeve strane. Majku nije viđala, a kada je Milica bila drugi razred, ona je došla i odvela djevojčicu u Švicarsku. Život u inostranstvu pjevačici se nije dopao, ali vrlo brzo vraćena je babi i dedi. Nakon toga prekinula je svaki kontakt sa majkom, ali cijela ova priča imala je previše nejasnoća. Milica u javnosti odbija da govori o svemu tome, ali njena baba sa mamine strane rado je ispričala priču za štampano izdanje “Pulsa”.

– Svi mi govore da Milica liči na mene. Ma gdje na mene, ja sam stara. Liči na majku i na oca. On je visok smeđ, a na majku ima usta, nos i oči. Ali sve ću da ispričam šta se dešavalo tu, započela je Radmila Đorđević svoju priču.

Kada je Mirjana Đorđević, Milicina mama, odvela dijete u Švicarsku, nakon nekog vremena počela je da se žali kako dijete neće ništa da jede, neće da je zove “mama”, sklanja ruku kad je zagrli kad legnu da spavaju…

– Rekla mi je kćerka tada “Mama, plašim se da se ne razboli. Plašim se iako je moje”. A ja joj kažem “Ako je sada dovedeš u Srbiju više je nećeš vidjeti”. Kao da sam znala. Ali su njih dvije ipak došle nakon dva mjeseca, otkriva baka Radmila.

Kako ona kaže, vrlo brzo pročulo se da se Milica vratila u Bunibrod i pojavili su se ljudi iz socijalne službe. Nakon nejasnog postupka, starateljstvo je pripalo Milicinom ocu i dijete je vraćeno kod babe i dede. Ipak, Radmila se ne miri sa činjenicom da su sada i Milica i njeni baba i djed odlučili da tuže pjevačicinu mamu za izdržavanje.

– Nije mi jasno zašto je tuže. Moja kćerka godinama je kupovala i slala odjeću i obuću i sve. Sve novo i moderno. I pare je davala. Koliko puta sam im ja nosila. Novac uzmu, a veš neće. Kad ne znam šta da radim, ja ga nakačim na kapiju i ostavim ga. Komšije mi poslije jave da je deda sve stavio u kola i otjerao negdje, otkriva na kraju ona.

Da li će se poslije svega ovoga oglasiti i Milica, ostaje da sačekamo i vidimo, piše Smedia.

cure.ba

Komentari

komentara