Video

Nepristojan muškarac je trubio starici, a njena je reakcija bila nevjerovatna!

Kada je nekoliko prolaznika zastalo da promotri scenu koja se odvijala bili su zatečeni. Za tren oka su briznuli u smijeh.

Pogledajte ovu stariju damu koja je prelazila cestu kada je došao nestrpljivi biznismen sa svojim šminkerskim autom. Nije znao da se s ovom staricom ne smije šaliti.

Čini se da je tijekom godina ova starica shvatila kako se treba nositi s ovakvim ljudima – ljudima koji lupaju po trubi od auta kada prelazite preko pješačko prijelaza. Dao je gasa motoru, no baka nije bila raspoložena za njegove igrice.

Pogledajte kako baka pravi malene korake dok prelazi preko prijelaza i kako nonšalantno pravi najsmješniju gestu koju ste vidjeli.

Baka nam pokazuje jednostavno pravilo – ne možete udovoljiti svima. Ponekad jednostavno morate uzeti stvar u svoje ruke, bez obzira na one koji vas pokušavaju spriječiti. Ovaj je video komičan primjer upravo toga, i nasmijat će vas do suza!

Najbolje je to što je, nakon što je pokazala tko je šef, nastavila sa svojim poslom kao da se ništa nije dogodilo. Pustite video i pogledajte kako ova draga baka preuzima stvari u svoje ruke!

Komentari

komentara