Trudnoća i majčinstvo Video

Šokantno – Isjekla trudnici stomak i odnijela joj bebu!

Napisao admin

Dajana dos Santos (21) isjekla je Odete Bareto (22) stomak u 37 sedmici trudnoće. Dajana je očajna i u teškom psihičkom stanju nakon što su joj prošlog mjeseca ljekari saopštili da nije trudna iako se vjerovalo da jeste, rekli su iz policije.


Dajana dos Santos isjekla stomak Odete Bareto (foto: internet)

Trudnica iz Brazila pretrpjela je horor kada joj je poznanica koja je imala psihičke probleme  isjekla stomak i ukrala bebu!

Naime, Odete Bareto (22) bila je u 37 sedmici trudnoće kada joj je u kuću došla Dajana dos Santos (21) govoreći kako je donijela odjeću za bebu.

Kada ju je Odete pustila da uđe, Santosova ju je udarila drvenom letvom po glavi, a potom žiletom rasekla stomak i izvukla bebu napolje.

Nakon incidenta, Santosova je istrčala na ulicu sa bebom u rukama i pričala kako je ona njena i kako se upravo porodila. Uznemirene komšije koje su zatekle Santosovu, utrčale su u Odetin stan i pronašli je kako leži u lokvi krvi.

Ubrzo su stigle policija i hitna pomoć, te su ranjenu Odetu i njenu bebu koju su komšije otele iz ruku Santosove prevezli u bolnicu u kojoj su provele više od 15 dana na intenzivnoj njezi.

Dajana dos Santos bila je očajna i u teškom psihičkom stanju nakon što su joj prošlog mjeseca ljekari saopštili da nije trudna iako se vjerovalo da jeste, rekli su iz policije.

– Doktori su rekli da Santosova ipak nije trudna. Zaključili su da ima tumor, zbog čega joj je stomak rastao –  pojasnio je šef policije, dodajući da je Santosova zbog toga postala histerična i željela je da ima dijete po svaku cijenu.

– Bila je uplašena i mislila je da će je suprug ostaviti kada se ustanovilo da nije trudna – rekli su u policiji.

Odet i Santosova su se upoznale na ginekologiji. Kada je saznala da nije trudna, Santosova je postala opsjednuta sa Odet i ubrzo joj je postala “drugarica”.

cure.ba

Komentari

komentara