Trudnoća i majčinstvo

Čuda se događaju! – NISU ŽELJELI DA GA PUSTE: Puna 2 sata ležali sa mrtvom bebom, ali onda je ljekar ušao i zatekao OVO!

Napisao admin

S vremena na vrijeme pojave se priče, koje nam povrate vjeru u to da su čuda ipak moguća! Ovo je jedna od njih…


Foto: arhiva

Australijanka Kejt Og i njen suprug Dejv, sa nestrpljenjem su očekivali rođenje svojih blizanaca. Morala je da se porodi u 27. nedelji trudnoće, kada su primili užasne vesti. Devojčica Eli zaplakala je odmah po rođenju, dok je maleni Džejmi nakon 20 minuta reanimacije, proglašen mrtvim.

NewsnerSreća zbog rođenja se pretvorila u noćnu moru. Dok je Kejt još uvek pokušavala da shvati ono što joj je lekar upravo saopštio, čvrsto je držala beživotno telo svog sina u naručju. Sve vreme su se nadali da će zaplakati, ali lekari su ih uveravali da je beba umrla.

NewsnerMedicinsko osoblje je izašlo iz sobe, a majka i otac su prigrlili hladno telo bebe i sa njim legli u krevet. Ležali su tako puna dva sata, ne odvajajući pogled od svog deteta.

Želeli su svojim telom da ga ugreju, i dalje ne verujući da zaista više nije živo!

NewsnerNakratko su osetili trzaje njegovog tela, ali lekari su rekli da je to normalno i da je moguća pojava zakasnelih refleksa na mrtvom telu.

Ovaj bračni par je godinama pokušavao da dobije decu i nisu mogli da podnesu da je Džejmi mrtav.

Međutim…

NewsnerTada se dogodilo nešto nezamislivo! Nakon dva sata kontakt kožom sa majkom i ocem, dečak je ponovo počeo da diše! Kejt je bila u neverici i mislila je da je to previše dobro da bi bilo istinito – lekari su bili šokirani!

Džejmi je živ!

NewsnerSrećni otac, Dejv, je rekao: “Srećom, imam veoma hrabru ženu koja sluša svoje instinkte – samo zbog nje, Džejmi je još uvek sa nama!”

Nakon nekoliko dana u bolnici, obe bebe su sa svojom porodicom napustile bolnicu i otišle kući.

technonovosti.com

Komentari

komentara