Trudnoća i majčinstvo

U 65. godini rodila je četvorke – Ova žena sad ima čak 17 djece!

Napisao H. H.

Annegret Raunigk (65), učiteljica iz Berlina, postala je najstarija žena na svijetu koja je rodila četvorke. Bild piše da je Annegret u utorak oko 11 sati rodila tri dječaka i djevojčicu.

Dries je težak 960 grama i dugačak 35 centimetara, Bence ima 680 grama i dugačak je 32 centimetra, Fjonn je težak 745 grama i dugačak 32,5 centimetra, a sestrica Neeta je teška 655 grama i dugačka 30 centimetara. Annegret je rodila u 26. tjednu trudnoće. U ponedjeljak je dobila trudove, a istog dana navečer je primljena u bolnicu. Djeca su rođena carskim rezom. Bebe su u inkubatorima i pod budnim okom liječnika.

Liječnici kažu da bebe imaju velike šanse da prežive.

Annegret sada ima 17 djece. Prethodnih 13-oro djece dobila je u pet različitih veza. Ima i sedam unuka. Prije deset godina rodila je kćer Leliu koja je bila začeta prirodnim putem. Ona je dosad bila njezino najmlađe dijete. Četvorke je dobila zahvaljujući umjetnoj oplodnji.

Annegret je izazvala različite reakcije ljudi diljem svijeta. No ona kaže kako je tuđe mišljenje ne zanima. Kaže da živi kako želi i radi to što želi.

24sata.hr

Komentari

komentara