Trudnoća i majčinstvo

MAŠTOVITA MAMA – Ova mama od bebine dremke pravi mala umjetnička djela (FOTO)

Napisao admin

Jedna veoma maštovita mama je pronašla način da bebine snove pretvori u javu.


Beba (Foto: Sioan Kvini Liao)

Sioan Kvini Liao je umetnica iz Kalifornije, koja popodnevnu dremku svog sina Vengena pretvara u prave male čarobne avanture.

Dok njena beba spava, ova kreativna majka stvara nešto zaista fantastično. Ako ste se nekad pitali šta to bebe sanjaju, moguće da njihovi snovi liče baš na ove fotografije.

Sioan Kvini na svom blogu “Wengenn in Wonderland” navodi da je ona odrasla uživajući u bajkama i često je zamišljala prizore koji su u njima opisani. Te bajke iz njenog detinjstva su joj dale više ideja, koje je iskoristila za stvaranje ovih jedinstvenih slika.

Ova maštovita mama, koja ima još dvoje dece, svakog dana pred vreme za dremku “slika” pozadinu na podu pomoću odeće, čaršava i plišanih životinja, baš poput umetnika koji se koristi svojim četkicama. Onda svog sina stavlja u sredinu, i pravi fotografije. Svaka slika ima svoj, jedinstveni naziv.

– Veoma sam zahvalna što imam priliku da sa čitaocima podelim ne samo slike koje sam napravila, već, još bitnije, neopisivu ljubav, radost i ponos majke, dok stvaram ovaj poseban album za mog sina Vengena – napisala je Sioan Kvini na svom blogu.

Bukvalno svaku scenu iz bajke koju možete da zamislite, ova majka zna kako da napravi. Njen mali sin, koji je imao svega tri meseca kada je ona počela da pravi ove fotografije, mirno spava, ni ne znajući da učestvuje u stvaranju prave čarolije.

Tako je mali Vengen već uveliko jahao kamilu, bio je na prvom romantičnom sastanku, družio se sa Liliputancima i borio se sa Indijancima kao pravi kauboj. Ali, sudeći po ovim slikama, njega su donele rode.

Obe slike su toliko zabavne, da je Kvini već izdala i knjigu piod nazivom “Vengen u Zemlji čuda”, koja obuhvala mnoge slike, ali i korak po korak uputstva kako se prave.

blic

Komentari

komentara