Trudnoća i majčinstvo

Ova fotografija je šokirala sve – Ima li nečeg ružnog i lošeg u dojenju?

Napisao admin

Na interenetu svakakve fotografije prođu neprimećeno, ma kakvog sadržaja bile. A onda fotografija na sajtu Tambler na kojoj mama Skaj Baučer doji svoje bebe, izazove ogroman bes, pa i gađenje.


Dojenje (Foto: Blic)

– Ne mislim da je iko želeo da vidi ovo- glasio je komentar na Fejsbuk stranici “The Other Side Of Mom”, koja je fotografiju postavila bez mamine dozvole.

I to je bilo dovoljno da krenu komentari. Ono što se mami najviše zameralo je to što ružno izgleda. Mnogi su otkrili da su prvo pomislili da je reč o muškarcu.

A Skaj nije želela da čuti.

– Umetnost nije uvek estetski prihvatljiva, ljudima morate da pokažete i realnost. Ovako izgleda život posle žurki, posle ludih tinejdžerskih godina i čitanja glupih knjiga o vukodlacima. Čista koža, mršavo telo i slobodno vreme ne traju zauvek- rekla je mama.

A o tim nesavršenostima, koje ljudi ne praštaju, izjavila je sledeće:

– Strije, bore, prljave pelene i ležanje u najrazličitijim pozama kako biste svoju decu učinili srećnom, jer ih volite više od udobnosti i svog glatkog tela.

Sve što  je vezano za bebe, ćerku Elois i sina Mila, ova mama smatra neverovatnim stvarima, čistom poezijom. Poručila je ostalima da se odreknu lažnih ideala i prihvate one najvažnije:

– Moj život neverovatan iako mi stomak uništen – kaže mama.

A ima onih i koji misle poput ove mame, fotografija je prikupila 100.000 lajkova.

blic

Komentari

komentara