Trudnoća i majčinstvo

SAD ĆE JE STVARNO CIJELA SRBIJA MRZITI: Rodiću sirovnjačko, nevakcinisano dijete, koje će rasti u prirodi! (FOTO)

Napisao A. K.

Maja Volk se pohvalila nevjerovatnom ljubavnom pričom koja joj se desila na internetu, te Maja danas uživa u ljubavi sa javnosti nepoznatim Grkom.

Jedne noći, pošto u Peruu nisam imala televizor i društvo, otišla sam na taj sajt i namjerno napravila takav profil da me odbije 99 odsto ljudi. Smatrala sam – onaj kome se dopadnu moje navedene osobeine, taj je pravi. Javio se gospodin, Grk, i sa njim je odmah krenula intelektualna prepiska – ispričala je Maja za magazin “Gloria“ i otkrila da je ubrzo otputovala u Atinu da ga upozna.

Otakako je upoznala Grka Nikosa, Maji se vratila vjera u ljubav, i otkrila je da je sa njim prekinula višegodišnji celibat. Nedavno je u medijima govorila o tome da bi voljela da dobije još jedno dijete, i sada ističe da to nije nemoguće.

– Hormoni su ponovo počeli da se luče, čak i mliječne žlijezde da rade, a ideja da se poslije ovolikog stečenog znanja prirodnim putem stvori novi život izuzetno je uzbudljiva. Maštam o porođaju kod kuće, o “sirovnjačkom“, nevakcinisanom djetetu koje se nikada neće razboljeti ni od čega, koje će rasti u prirodi i koje će školovati najbolji pedagozi – roditelji. Možda je utopija, ali takve ideje pokreću svijetove – rekla je ona za “Hello“.

Hello.rs

Komentari

komentara