Poslovni kutak

Dodatno uljepšajte svoje odjevne kombinacije – Ako želite da budete lijepi, moderni i originalni, za Vas je tu nakit LADY BOW (FOTO)

Napisao admin

Sve pripadnice ljepšeg spola zasigurno će obradovati vijest da svoj izgled mogu da upotpune originalnim, lijepim i kvalitetnim nakitom, a po jako povoljnim cijenama.


Nakit Lady Bow (foto: cure.ba)

Kreativna radionica pod upečatljivim nazivom LADY BOW počela je sa radom sasvim slučajno.

“Kao i svaka djevojka uvijek sam željela uz odjevnu kombinaciju imati i odgovarajući nakit. Željela sam nešto drugačije pa sam skupila najosnovniji materijal te se bacila na posao. Broševi i lančići su stekli simpatije mojih prijateljica te sam im počela izrađivati razne sitnice”, kaže mlada autorica radionice LADY BOW.

Kreativna radionica počela je sa radom 17.9.2012. godine, te je za jako kratko vrijeme uspjela privući veliki broj klijenata i fanova.

Nakit se izrađuje iz fimo mase i različitih tekstilnih materijala kao sto su til, svila, saten sa kombinacijom metalnih komponenata i perlica.

U ponudi možete naći lančiće, ogrlice, kragnice, prstenje, te broševe i narukvice, po jako povoljnim cijenama.

LADY BOW omogućuje izradu nakita po vašoj želji i bojama.

Ako želite da budete lijepi, moderni i originalni, te svoje odjevne kombinacije dodatno uljepšate, za Vas je tu LADY BOW.

Posjetite nas na Fan stranici http://www.facebook.com/Lady.Bow.nakit ili kontaktirajte na broj 061/338-401.

Tu smo za Vas i radi Vas! Vaš LADY BOW!

Za potpuni dojam pogledajte našu fotogaleriju.

 

 

 

cure.ba

Komentari

komentara