Moda

SPAS U "HITNIM SITUACIJAMA" – U ove komade odjeće dobro je uložiti jer će te vjerno služiti godinama

Napisao admin

Mada obožavamo kapute u zagasitim bojama, šarene hlače i žarko obojene štikle, neke klasične crne komade jednostavno je nemoguće pobijediti kad je bezvremenski stil u pitanju.


djevojka (foto:cure.ba)

U ove komade dobro je uložiti jer će te vjerno služiti godinama, a dobra je vijest kako se najbolje od njih često može naći i po jeftinim cijenama. Važno je samo dobro ih njegovati kako bi godinama izgledali kao novi i spašavali te u “hitnim situacijama”, navodi Index.

1. Dobar crni bodi

S dugim rukavima ili bez, to nije važno, važno je samo sa ti izvrsno pristaje te da ispod njega bez problema možeš nositi grudnjak. Crni bodi pravi je spas jer će u kombinaciji sa bilo kojom suknjom izgledati kao nova koktel haljina, u kombinaciji s hlačama visokog struka kao kombinezon, a dok će uz traperice, blejzer i zanimljivu ogrlicu izgledati super elegantno, uz prozirne haljine i košulje spasit će te od pravog modnog fijaska.

2. Crni blejzer

Možeš ga nositi na sve i u svim prilikama, a za samo nekoliko sekundi bilo kojoj kombinaciji dodati će elegantan i profinjen štih.

3. Crna suknja koja ti super pristaje

Svaka djevojka u svojem bi ormaru trebala imati jednu dobru crnu suknju. Važno je samo da ti savršeno pristaje te da nije prekratka. Mi preporučujemo klasičnu pencil suknju do koljena koja se može nositi uz klasične haljine, peplum majice, slatke bluzice i raznobojne bodije.

4. Mala crna haljina

O maloj crnoj haljinici već desetljećima “trube” svi modni znalci, koji je bez puno razmišljanja uvijek stavljaju na prvo mjesto ljestvice “must have” komada. Dobra crna haljina spasit će te u trenutcima u kojima želiš izgledati zanosno no ne znaš što obući, a zaista ju je lako osuvremeniti i vizualno promijeniti uz pomoć remenčića, kragnica, ogrlica i broševa.

5. Opasne crne štikle

Noge najbolje izgledaju u seksi paru opasnih crnih štikli pa ti preporučujemo da ne štediš na njima. Klasika je vječna pa su tako zatvorene lakirane salonke s tankom potpeticom uvijek poželjne u ormaru svake žene.

Plus!

Crna olovka

U torbici uvijek nosi crnu olovku za oči koja će ti pomoći da se u trenu od cure iz susjedstva pretvoriš u seksi zavodnicu.

Crni lak za nokte

Crna manikura uvijek izgleda dotjerano i elegantno, a u hitnim slučajevima izvrsno prikriva male nesavršenosti na noktima.

cure.ba

Komentari

komentara