Moda

10 komada odjeće koji vas čine duplo atraktivnijom: Muškarci presudili!

Napisao A. K.

Istraživanje koje je sproveo sajt Who What Wear pokazalo je koji komadi garderobe ženu posebno čine privlačnom – gledano iz muškog ugla.

Na sreću, skoro većinu komada odeće već imate u svom ormaru, prenosi Bright Side.

1. Mala crna haljina

Idealana za posebne prilike ili svakodnevne varijante, crna haljina je uvek pravi izbor. Predstavlja neophodan komad odeće u garderoberu svake žene.

2. Visoke štikle

Svaka žena treba da poseduje barem jedan par cipela na štiklu. One čine da vaše telo vizuelno izgleda vitkije, a noge duže i tanje.
3. Nešto crveno

Postoje određeni elementi koji naglašavaju žensku senzualnost, a jedan od njih svakako je i crvena boja. Istraživači tvrde da je muškarcima žena u crvenom posebno atraktivna, pa makar to bio samo crveni karmin.

4. Gola ramena

Haljine ili bluze sa otkrivenim ramenima muškarcima posebno privlače pažnju. Na ovaj način žena ne otkriva mnogo, već taman toliko da zagolica mušku maštu.
5. Haljina koja prati telo

Razlika između biti seksi i biti vulgarna leži u tome da ne otkrijete baš sve odjedno. Haljina koja prati telo samo po sebi je dovoljna da budete primećene – ne treba vam prekratka suknja ili predubok dekolte.

6. Kožna jakna

Kožna jakna je definitivno jedan od onih komada odeće koji nikada ne izlaze iz mode. Žene koje je nose ostavljaju utisak moćne, jake i seksi dame.
7. Elementi od čipke

Teško da ćete naći materijal koji je romantičniji i ženstveniji od čipke! Samo ne treba preterivati. Nije poenta da budete od glave do pete prekriveni čipkom, dovoljan je tek poneki detalj.

8. Gola leđa

Bluze ili haljine koje otkrivaju gola leđa, ukratko rečeno, privlače pažnju svakog muškarca.

9. Farmerke i bela majica

Često je ono najjednostavnije zapravo i najlepše. Uske farmerice i jednostavna bela majica (sa rukavima ili bez) uvek su pun pogodak.
10. Sportska garderoba

Ne samo što se mnoge žene najbolje osećaju u trenerci ili helankama, već su i muškarcima u sportskom izdanju najprivlačnije. Patike su zakon!

11. Bonus za kraj – sve je stavu!

Izvor: Stil

Komentari

komentara