Moda

Sestri manekenke pozlilo – Majka ubice bila na sahrani srpske manekenke!

Napisao admin

Novosadski top model Vladislavu Červenko na vječni počinak je, pored brojne rodbine i prijatelja, ispratila i majka Darijana Musića, koji ju je na smrt pretukao. "Imao je hrabrosti da je krvnički tuče, a nije imao hrabrosti na sebe da digne ruku", poručuju Vladislavine prijateljice.


Sahrana Vladislave Červenko (Foto: )

Rodbina i prijatelji danas su se na Novom groblju u Novom Sadu oprostili od foto-modela Vladislave Červenko (25), koju je u ponedjeljak na smrt pretukao njen momak Darijan Musić. Sahrani je pored najbliže nazočila i majka ubojice, koja je zamolim da joj se dozvoli da isprati “ljubav” svoga sina na vječni počinak.

Kapela gradskog groblja bila je ispunjena bijelim cvijećem, kojim je pokriven grob u koji je položeno Vladislavino tijelo. Početak sahrane obilježilo je komešanja najbliže rodbine, koja je iz kapele iznijela Tanju, sestru pokojne djevojke kojoj je iznenada pozlilo.

O događaju je odmah obaviještena Hitna pomoć, čija je ekipa kasnila, pa je jedan od rođaka morao više puta da poziva u pomoć. Nakon ukazane pomoći sestra se vratila u kapelu.

– Jako sam tužna zbog svega. Još uvijek ne mogu vjerovati što nam se dogodilo. Više nego strašno. Tog monstruma treba mučiti, kao što je i on mučio našu ljepoticu. Imao je hrabrosti da je krvnički tuče, a nije imao hrabrosti na sebe da digne ruku … Nemam snage više ništa da pričam – brišući suze s lica za Telegraph kaže jedna od Vladislavinih drugarica, napominjući da, koliko god se ona trudila, pokojna djevojka nikada nije imala normalan život.

Sahrani je nazočila i Darijan majka Borka, koja je molila da joj se dozvoli da dođe na posljednji ispraćaj.

– Ništa ona nije kriva. Nemojte je, molim vas, dirati – rekla prijateljica Vladislavine majke.

Nakon opela kola s bijelim kovčegom krenula su prema počivalištu novosadske ljepotice. Zvuk koji je nastajao, dok je zemlja padala na drveni kovčeg, ledio je krv u žilama, piše Telegraf.rs.

cure.ba

Komentari

komentara