Moda

Komadi koje bi svaka žena iznad 25 trebalo da ima u ormaru

Napisao H. H.

Bez obzira na to kakav je vaš stil, postoji nekoliko klasičnih odjevnih predmeta koji su uvijek u modi i čine okosnicu svakog dobrog outfita

Mala crna haljina Idealno je rješenje za one dane kada ne znate što biste obukli i čini vam se kako nemate ništa u ormaru. Uz dobru kombinaciju s cipelama, torbicom i nakitom svaki put može da izgleda drugačije, a ako vam je dosadila crna boja, nabavite jednobojnu haljinu najjednostavnijeg kroja koji vam savršeno pristaje u nekoj drugoj nijansi.

Bijela košulja Pristaje na baš sve i možete da je “uparite” sa gotovo svom garderobom koju već posjedujete, a takođe će odlično naglasiti dramatičan make-up i glamuroznu frizuru. Ako niste ljubiteljice košulja, dobra alternativa je bijela bluza, a prilikom kupovine obratite pažnju na to da se lako pegla.

Košulja klasičnog kroja Mango Cijena: 39,95 KM
Košulja klasičnog kroja MangoGrudnjak u boji kože bez naramenica Ovo je nešto što bi baš svaka žena trebalo da posjeduje, jer će vas spasiti od potencijalno neugodnih situacija kada morate obući neki “škakljivi” odjevni predmet kao što je haljina otvorenih leđa, prozirna ili čipkana bluza, majica bez naramenica…
Grudnjak Yamamay Cijena na upit
Grudnjak Yamamay

Salonke Jednobojne, lakirane ili mat, sa srednje visokom potpeticom i vrhom koji lagano ide u “špic”, ovaj komad obuće će vas spasiti svaki put kada bi trebalo da izgledate elegantno jer čak i kad se nosi na obične farmerke i bijelu majicu cijelom “looku” daje notu prefinjenosti. Takođe, nezamjenjive su za poslovne prilike.

Salonke od kože visokog sjaja Tamaris Cijena: 85 KM
Salonke od kože visokog sjaja Tamaris

Upečatljiv komad nakita Ovo je nešto u što se isplati investirati i veću količinu novca jer traje vječno, iako danas i svi “massbrandovi” nude genijalne komade aksesoare. Bez obzira na to preferirate li svjetlucave minđuše, “cool” narukvice, zanimljivo prstenje ili masivne orglice, nabavite jedan wow komad za kojim će se svi okretati.

Statement ogrlica od perlica Lindex Cijena: 25,95 KM
Statement ogrlica od perlica Lindex

Kožne čizme ravnih peta Na ovome definitivno ne treba da štedite jer ćete u njima provoditi cijele dane, a fora je u tome što ih možete nositi kao čizme na haljine, suknje i tunike, ili kao cipele ispod hlača. Odaberite par u crnoj ili smeđoj nijansi, a posebno je zahvalna nijansa konjaka.

Čizme od brušene kože s.Oliver Cijena na upit

Komentari

komentara