Moda

Boje se skandala – Manekenki u photoshopu sakrili rebra (FOTO)

Napisao admin

I dok su do sad magazini u photoshopu obično skidali kile manekenkama, i zbog toga bili javno prozivani, čini se da je sad tom trendu došao kraj.


Dorada manekenki u photoshopu ovaj put je krenula u drugom smjeru, naime, sada im dodaju kile. Mršava figura manekenke Karlie Kloss bila je itekako vidljiva, a njena naglašena rebra upadala su u oči, stoga je originalna slika dorađena u photoshopu. Doduše, ne iz estetskih razloga, već kako bi se izbjegle eventualne kritike i potencijalni skandali, piše Daily Mail.

Sporna fotografija na kojoj podignute ruke 20-godišnje Karlie otkrivaju uzak struk i vidljiva rebra, pojavljuje se u listopadskom izdanju japanskog magazina ‘Numero’.

Prije tek godinu dana, Karlie se već našla u središtu skandala kad je pozirala za talijanski Vogue i pritom otkrila koščate kukove i struk koji su izazvali toliko burne reakcije javnosti da su urednici, nakon negodovanja čitatelja, odlučili povući spornu fotografiju. Manekenka tvrdi da nije anoreksična i da je uzrok manjku kilograma balet kojim se prije bavila, a od kojeg je odustala jer je bila previsoka da bi bila plesačica.

cure.ba

Komentari

komentara