Moda

Savjeti zlata vrijedni – 4 nezaobilazna jesenska trenda

Napisao admin

Vjerovali ili ne, ova ljetna vrućina brzo će proći, ostavljajući nas da se što prije prilagodimo hladnijim danima te krenemo u potragu za toplijim jesenjim ‘krpicama’. Donosimo četiri trenda koja će pokoriti nadolazeću jesen.


Moda (Foto: Cure.ba)

1. Kožne hlače (ili imitacija kože), jakne, prsluci, tajice

Za koji god komad se odlučili nećete pogriješiti, ali jedan od njih bi svakako morali imati ako želite biti u trendu ove jeseni. Razmislite koji će vam od navedenih predmeta najbolje doći za što bolje iskoristiti već postojeće odjevne predmete.

2. Ivory vesta

Prije je nošenje ivory boje, boja bjelokosti, zimi često bilo okarakterizovana kao promašaj, ali ove jeseni je chic i apsolutni must have! Topla vesta u ovoj boji pun je pogodak, može dekoltirana, s gumbima, važno da je krem-bijele boje.

3. Kombinezon

Iako je svojih pet minuta dobio i ljeti, ovaj odjevni predmete biće i pravi jesenji hit. Odličan su izbor za svaku priliku, a odlično pristaju i uz sakoe ili jakne što ga čini i idealnim za hladnije dane.

4. Nešto u boji crvenog vina

Dosta je bilo crne, ove sezone zavladaće Burgundy – boja crvenog vina. Trendseterice ove jeseni neće moći odoljeti tome da odaberu neki odjevni predmet u ovoj boji, ili čak više njih.

cure.ba

Komentari

komentara