Moda

Lični stil ili prilike – Džins u 20 različitih izdanja (FOTO)

Napisao admin

Džins se može nositi na različite načine, a sve zavisi od ličnog stila i prilike za koju ga nosite. Dobar par farmerki može da bude osnova mnogobrojnih kombinacija i nemojte se plašiti da eksperimentišete. Ukoliko vam zafali ideja, predlažemo vam kako da napravite 20 različitih kombinacija sa džinsom.


džins (foto:cure.ba)

Džins u bojama

Obojani džins je trenutno u trendu. Prihvatite aktuelni trend i nabavite par farmerki u svojoj omiljenoj boji. Najaktuelnije boje trenutno su osnovne, poput crvene i žute. Kada se odlučite za ovakav džins, vodite računa o asesoaru koji, u tom slučaju, mora biti neutralnih boja.

Kombinacija sa stiletto salonkama

Kombinacija džinsa sa salonkama sa visokom štiklom vizuelno će izdužiti vaše noge. Da biste bili sigurni da ćete postići taj efekat, vodite računa o tome da nogavica farmerki ne smije biti prekratka.

Džins uvučen u čizme

Zimi ćete biti šik ako svoje uske farmerice uvučete u čizme dubine do koljena. Ravne čizmice od prevrnute kože izgledaju sjajno u toku dana, dok su kožne čizme sa štiklom bolja varijanta za noćni izlazak.

Sa baletankama

Kako će vam stajati džins u mnogome zavisi od odabira obuće. Baletanke su jedan od obaveznih detalja u garderobi svake žene i sjajno idu uz džins, dajući kombinaciji klasičan izgled. Ako želite da izgledate uglađeno, odlučite se za par lakiranih baletanki.

Džins sa printom

Džins sa printom je takođe u trendu ove sezone i na tržištu ima raznoraznih varijanti printa. Odlučiti se za ovakav džins odličan je način da unesete malo zabave u svoj život. Osim cvjetnog printa, ove sezone u trendu su tufne i pruge.

Sa bjelzerom

Kombinacija džinsa i blejzera je uvijek u trendu. Sa blejzerom se odlično može oživiti klasičan džins. Na vama je samo da odlučite da li ćete izabrati blejzer u nekoj od neutralnih ili malo smjelijih boja.

Sa uvrnutim nogavicama

Uvrnite nogavicu svog omiljenog para farmerki i dobićete potpuno drugačiji izgled. Ovakav stil je opušten i dopadljiv i savršen za vaše vikend izdanje. Za ovakav stil najbolje odgovaraju uske ili farmerke sa ravnim nogavicama (dakle, nikako ne pokušavajte da uvrćete nogavice zvonastih farmerica).

Izderani džins

Izderani džins može da izgleda i prilično elegantno. On je odličan i kada želite da malo istaknete svoje članke ili stavite naglasak na omiljeni par cipela. Ugledajte se na Audrey Hepburn i uparite izderane crne farmerke sa strukiranom košuljom i baletankama.

Sa rokerskim čizmama

Ako želite da postignete malo opasniji izgled, pokušajte da iskombinujete uski džins sa rokerskim čizmama. Ovakav izgled najviše vole modeli kada su van piste. Jednostavno, uvucite džins u čizme, na ruku stavite kožnu narukvicu i kombinaciju upotpunite sa kožnom jaknom ili nekom trendi tašnom.

Džins sa visokim strukom

Kada je džins u pitanju, nemojte se plašiti da isprobate različite stilove. Džin sa visokim strukom može jako lijepo da izgleda, ali ne možete da znate dok ga ne isprobate, zar ne?

Uvučena košulja

Uvucite košulju u džins i tako istaknite svoj struk. Uglađen i elegantan izgled ćete postići ako košulju potpuno uvučete u džins, a trenutni hit na ulicama modnih prijestolnica je djelimično uvučena košulja u džinsu – na prednjoj strani jedna polovina košulje je skroz uvučena, a druga samo do pola. Eksperimentišite i otkrijte koja varijanta vama najbolje odgovara.

Ešarpa umjesto kaiša

Budite drugačiji i provucite ešarpu kroz gajke džinsa. Ovo izgleda malo neuobičajeno i samo je još jedan od načina na koji možete iskoristiti svoju ešarpu.

Sa vrećastim džemperom

Ako uparite džins sa vrećastim džemperom postići ćete luks-sportski izgled. Ovakav stajling je opušten i dopadljiv i sjajno ide uz par patika.

Iscijepani džins

Ovakav izgled može biti predmet debate da li je sa stilom ili ne, ali ne možete poreći da je par iscijepanih farmerki jedan od onih vječnih elemenata modnih pista. Nemojte birati komade na kojima su iscijepani djelovi duž čitave nogavice, već se radije odlučite za one koje su malo iscjepane na koljenima.

Uz sandale sa kaišićima do gležnjeva

Dodajte mali detalj svom uskom džinsu tako što ćete kaišić sandala zakopčati preko nogavice. Ovo možete uraditi sa sandalama koje na gležnju imaju tanak kaišić, a možete i sa onim koji imaju široke kaiševe. Kada široki kaiš sandale obmotate oko nogavice džinsa, postići ćete izgled inspirisan baletom.

Džins zavrnut na gležnju

Ako vam je džins predugačak, jednostavno ga zavrnite do gležnja i to tako da preklop bute fino utegnut. Ovakav stil je odličan ako želite da postignete «preppy» izgled koji su lansirale Twiggy i Jean Seberg, ikone šesdesetih godina. Kao dodatni bonus, ovakav stil vam daje priliku da pokažete i svoj najbolji par cipela.

Zvonarice

Par zvonarica su vaša ulaznica za moderan stil inspirisan 70-im godinama. Uz ovakav džins sjajno idu topovi sa dugmićima i pilotske naočare.

Dupli džins

Čekajte! Nemojte da pobjegnete! Dupli džins je dugo bio veliko NE, ali u poslednje vrijeme zakoni mode su sve fleksibilniji kad je ovaj stil u pitanju. Ključ je u biranju komada džinsa koji su u međusobnom kontrastu. S obzirom da je džins u boji i printovima trenutno popularan, rizikujte i iskombinujte neke takve farmerke sa klasičnom džins košuljom. Možda vam se i dopadne takvo vaše izdanje.

Sa svilenim topovima

Ako želite da nosite džins u kombinaciji za večernji izlazak, uparite ga sa svilenim topom. Svilena bluza, tamne farmerice, salone sa štiklom i viseće minđuše su savršena kombinacija za šik izgled.

Iskidani džins

Udahnite svojim starim farmerkama novi dah života tako što ćete ih pretvoriti u šorts. Nemojte obrađivati rubove nego neka ostanu raspareni. Tako ćete postići opušteni, neobavezan izgled. Naravno, ovo nije odluka koja se lako donosi tako da vodite računa da ste farmerice koje odabetere za ovakav poduhvat valjano iznosili.

Zaista ima mnogo načina na koje možete nositi džins i vjerujemo da će vas ovi predlozi podstaći da napravite sjajne kombinacije. Koji stil se vama najviše dopada?

cure.ba

Komentari

komentara