Moda

ŠTA ĆE SE NOSITI OVE JESENI – Uske farmerke su prošlost, evo kakav džins je u trendu

Napisao admin

Zvoncare, dubok struk i svetao džins. Znamo da ste se pitali koji su to najnoviji trendovi za jesenju sezonu. Dizajneri poznatih brendova, jednoglasno su se složili da će biti poigravanja u vašem ormaru ove jeseni. Pa, možete polako da uplovite u ovaj modni vremeplov


1. Kloi Lonsdejl (osnivač i kreativni direktor brenda MiH)

U trendu: Vintidž džins sa blago ispranim nogavicama je ključan model jesenje sezone. Dublji struk i minimalno rastezanje džinsa daje modelu pravi klasični izgled, ali i osećaj udobnosti, piše Elle.

Van trenda: Uske farmerke i dalje spadaju u osnovni komad garderobe, ali više nije glavni model sezone. Ljudi biraju uske farmerke za ležeran i udoban izgled, ali on definitivno nije u trendu za jesenju sezonu.

2. Skot Morison (osnivač i predsednik brenda 3×1)

U trendu: Zvoncare sa ivicom predstavljaju pravi hit model za jesen, zbog čega postoje različite verzije ovog modela. Glavni proces podrazumeva upotrebu lasera kojim se odvajaju delovi tkanine, ostavljajući platno da visi i pada svom težinom. Jako je bitan i izbor materijala, koji treba da bude što kvalitetniji kako se ne bi ispirao.

Van trenda: Helanke farmerke i vrećaste farmerke. Nikada mi se nisu sviđala ta dva modela, i srećan sam što vidim da su ti trendovi iza nas.

19879-zvoncare-580x0

3. Kerin Hilman (glavni menadžer Levi's-a)

U trendu: Nekoliko trendova dobija na pažnji ove sezone, a oni preteženo predstavljaju povratak u sedamdesetekada su vladale zvoncare i dubok struk. Upravo ovaj džins daje svakoj ženi odličan oblik tela, prilagođavajući se obliku struka, kukova i butina.

4. Tim Keding (koosnivač i dizajner brenda Mother)

U trendu: Ovo je jedinstvena sezona za teksas jer zaista ništa nije totalno isključeno iz trenda. Iako uski modeli nisu “aut”, moram da priznam da nisu ni najpoželjniji komad garderobe za jesenju sezonu. Ravne nogavice su definitivno interesantnije u odnosu na široke, dok je struk vidno produžen. Zvonasti modeli predstavljaju savršen način da pokažete svoje štikle i cipele, a dubok struk će produžiti vaše noge i učiniti da izgledaju tanje. Ova silueta je proistekla iz sedamdesetih, a sada je veoma popularna.

5. Pejdž Adams-Geler (osnivač i kreativni direktor brenda Paige)

U trendu: Jedan trend koji je definitivno i dalje hit su zvoncare sa dubokim strukom. Oduševljena sam kombincijom koji se sastoji od takvih farmerki, kožne moto jakne i vintidž majice ili karirane košulje.

Van trenda: Stil koji definitivno nije u trendu ove jeseni farmerke helanke.

cure.ba

Komentari

komentara