Moda

Par prijedloga – Brzinski uredite kosu nakon plaže!

Napisao admin

Kako ne biste razbijali glavu što sve možete učiniti sa svojom kosom, dajemo vam par prijedloga za ljetne frizure koje možete napraviti u tren oka ili ih iskoristiti kao inspiraciju za svoje kreativne ideje.


Frizura (foto:cure.ba)

Frizura 1 – Kosu skupimo nisko i od nje napravimo punđu koju pričvrstimo ukosnicom vrlo nisko na vratu. Kako bi upotpunili frizuru i pružili joj sjaj upotrijebite sprej koji će frizuru učiniti postojanom te je upotpuniti nevjerojatnim sjajem.

Frizura 2 – za sve dugokose ljepotice predlažemo frizuru za svako doba dana ili noći – vječno lijepu „riblju kost” koju možemo vrlo jednostavno izraditi. U ovom slučaju poželjno je da pletenje ne počinjemo od početka tjemena već na stražnjem dijelu glave kako bismo postigli što prirodniji dojam, a uz lice možemo izvući poneki pramen kose koji slobodno pada.

Frizura 3 – ako ste tip koji i ljeti više voli uredan izgled, zaglađenu i sjajnu kosu, dovoljno je imati idealnu kremu za kosu koja će vam pomoći zaštiti vlas od topline sušila za kosu i pegle te joj pružiti mekoću i sjaj. Nakon nanošenja mlijeka i sušenja potrebna je još koja minuta kako biste se poigrali pramenovima pored lica te ih spojili ispod profila i naglasili lice, preplanulu put i naravno svoje zadovoljstvo.

Frizura 4 – nemojte misliti da smo zaboravili na sve ponosne vlasnice kratkih i nestašnih frizura. Naprotiv, ideja je mnogo i za kratku kosu, ali za ljeto vrijedi samo jedno pravilo, a to je frizer stručnjak koji će je temeljito ošišati i oblikovati i nama ostaviti samo najljepši dio posla – igru sa styling proizvodima.

cure.ba

Komentari

komentara