Moda

Jesenje boje u kosi: Ovo su najpopularnije nijanse

Napisao H. H.

Ako želite nešto da promijenite ove jeseni, neka to bude vaša boja kose. Po ugledu na velike zvijezde, odaberite najaktuelnije nijanse i dočekajte jesen u stilu. Bilo da volite plave tonove, crvenkasti odsjaj ili tamne nijanse čokolade – tu je za svakog po nešto.

BOJA LANA

Boja kose koju Tejlor Svift već godinama ima biće izuzetno popularna ove jeseni. Samo zato što ljeto prolazi, ne znači da plava boja kose više nije u trendu, nasuprot. Međutim, platinastoplavu sada mijenja umjerenija boja lana, piše zena.blic.rs.

TAMNOPLAVA

Boja kose Džesike Albe jednostavno vrišti – jesen! Ugledajte se na lijepu glumicu, pa se odlučite za mirnu, toplu tamnoplavu, koja najbolje izgleda kada je prošarana pramenovima. Džesika se odlučila i za popularni ombre efekat, i to se pokazalo kao pun pogodak.

BOJA BAKRA

Džesika Čestejn je najupečatljiviji primjer, jer ona zna kako da iznese ovu boju sa stilom. Ako se plašite da probate crvenu boju, koja je pravo oličenje jeseni, pokušajte da napravite malu promjenu sa bakarnim prelivom.

SOMBRE

Iako je ombre dugo bio popularan, ove sezone na njegovo mjesto dolazi nešto malo suptilnije -takozvani “sombre”. Poenta je da se pramenovi u potpunosti pretapaju, i da se prelaz ni slučajno ne primjećuje. Lili Aldridž se odlučila baš za ovakav prelaz.

TAMNA ČOKOLADA

Najljepša stvar kod tamnih tonova je u tome što kosa dobija prelijep sjaja. Kim Kardašijan to zna, pa je svijetle pamenove u potpunosti prefarbala u tamnu braon boju. Frizeri tvrde da je recept za idealnu braon boju – miješanje kestenjaste i boje čokolade

Komentari

komentara