Moda

Ukusi su različiti! – Muška odjeća na koju žene padaju i koju ne mogu smisliti

Napisao admin

ene vole dobro odjevene muškarce. Međutim, ne postoji jedna modna kombinacija oko koje će se sve žene složiti i dati joj titulu najbolje. Na frajerima volimo vidjeti raznoliku odjeću, ali postoje komadi koji visoko kotiraju na listi najpopularnijih


Foto: arhiva

Znamo kakvu odjeću muškarci vole vidjeti na ženama, ali sada je došlo vrijeme da analiziramo mušku modu i odjevne komade koje žene žele vidjeti na muškarcima.

 

U njihovom ‘taboru’ stvar je jasna – štikle i uske haljine pobjednička su kombinacija na svakoj ženi, ali kod nas je situacija malo kompliciranija. Na ovu temu provedena su mnoga istraživanje koja su pokazala da žene imaju različite ukuse po tom pitanju, ali nekoliko odjevnih komada stalno se nalazi na vrhu liste najpoželjnijih.

1. Pažnju će nam odmah zaokupiti frajer u dobro krojenom odijelu

2. Hlače na crtu također su jako popularne, pogotovo u kombinaciji s jednostavnom košuljom, po mogućnosti u sivoj ili bijeloj boji.

Frajeru u dobro krojenom odijelu teško je 


3. Traperice su vječni predmet kojem također ne možemo odoljeti, ali kao i kod odijela, ključ je u dobrom kroju. Preuske, preširoke ili preduge modele žene ipak ne vole.

 

4. Od ‘neobičnih’ komada izdvaja se bijela potkošulja kao nepobjediva zamjena za majicu u vrućim ljetnim danima. 

5. U hladnijim danim za oko će nam zapeti muškarci u koji nose popularni‘hoodie’, sa ili bez patentnog zatvarača. 

6. Kožna jakna također je klasik koji dobro stoji muškarcima svih 

zadovoljna .hr

Komentari

komentara