Moda

Vrijeme je za promjene! – Koje modele jeansa nositi ove jeseni?

Napisao admin

Vrijeme je da se pripremite za ove trendove!


Foto:arhiva

Jeans je oduvijek imao veliku ulogu u našem svakodnevnom odijevanju, zbog čega se traperice smatraju basic komadom koji obožavamo nositi u svim prilikama.

Iako smo već početkom ove godine doživjeli mali redizajn jeansa u obliku nove siluete – zvonastih nogavica, sada su se dizajneri smjelo poigravali sa teksturama i detaljima te nam traperice sada stižu u različitim varijantama. A modna nam jesen kuca na vrata.

Dakle, oblik ostaje blago zvonast ili ravan, struk je dubok, dok detalji igraju veliku ulogu

Rasparani jeans

Rasparani jeans je i dalje aktualan, što će obradovati djevojke koje vole casual stil. Birajte modele koji nisu skinny, već više mommy, classic model širih nogavica.

Traperice s izbijeljenim dijelovima

Ne, ne mislimo na dramatično izbijeljene traperice koje su se nosile na početku 2000. Riječ je o blago izbijeljenim dijelovima koji stvaraju efekt sjene, i krase same rubove jeansa

Traperice koje se sastoje od dvije različite boje tkanine

Dvije različite tkanine na trapericama su veoma trendy, a riječ je o pachwork tehnici kojom se ostvaruje ovaj neobičan i efektan jeans. Zahvaljujući ovoj kombinaciji boja, tj. različitoj vrsti jeansa, možete postići trokute koji se šire u zvono, kocke na predjelu koljena, pa čak i apstraktne pruge različitih dimenzija.

 

elle.hr

Komentari

komentara