Moda

Modni hit ove jeseni su! – Modni eksperti izdvojili su NAJBOLJE jesenje trendove…

Napisao admin

Jesen u….


Foto:arhiva

1. Ekstra dugački rukavi: Samo neka je preko zgloba na džemperu, bluzi, košulji, haljini – nebitno je!

2. Ljetna haljina + rolka: Ne odlažite ljetne haljine na dno ormara. One mogu da posluže i u hladnijim danima. Dizajneri savjetuju da ih kombinujete uz debele hulahopke i toplu jednobojnu rolku.

3. Šubare: Tople, slatke i tako chic. Ledeni dani ne mogu da prođu bez jedne šubare u crnoj ili bijeloj boji – ne samo što su tako trendy, već i čuvaju od zime!

4. Mantili i kaputi nalik na uniforme: Ovaj trend nameće se već nekoliko sezona, a ove će ponovo zaživjeti. Mantili nalik na dio uniforme – poslovni i strogog kroja biće must have komad, a sigurni smo da će se ovo posebno dopasti biznis damama.

5. Helanke: Možda vas hvata jeza na sam spomen ovoga, ali da – helanke se ponovo vraćaju na velika vrata! Uz suknje, haljine i tunike one ipak imaju smisao, zar ne?

6. Krzno, puno krzna: Svakoj kombinaciji daje dašak luksuza i elegancije i zato ga obožavamo! Ove zime morate imati bar jedan krzneni detalj!

7. Haljine na jedno rame: Kada su u pitanju večernji outfiti, dizajneri su složni u jednom – haljine na jedno rame su najbolji izbor! I stvarno su tako seksi i tako efektne!

8. Dugačke minđuše: Ok, nikada nisu ni izlazile iz mode, ali će ove sezone biti glavni aksesoar. Što duže i što sjajnije, to bolje!

9. Burgundi boja: Kožni detalji u boji crvenog i crnog vina – elegantno i sa stilom. Obogatite i oplemenite svoje kombinacije cipelama, rukavicama, kaišem, torbom ili jaknom u ovoj toploj boji i nećete se pokajati.

 

ljepotaizdravlje.ba

Komentari

komentara