Moda

Sve zaljubljenice u "Seks i grad" oduševit će se – Cipele by Carrie Bradshaw!

Napisao admin

Sve zaljubljenice u "Seks i grad" napokon su došle na svoje. Uskoro će doslovno moći hodati u cipelama Sarah Jessice Parker jer je njihova ljubimica počela dizajnirati svoju liniju cipela za brend Nordstrom.


Carrie Bradshaw (foto: blogspot)

Kolekcija torbi i cipela, jednostavnog imena – SJP, po stilu i ukusu bit će dostojna same Carrie Bradshaw. U to duboko vjerujemo jer će glumica na kolekciji surađivati s Georgeom Malkemusom, izvršnim direktorom kuće Manolo Blahnik.

Ne sumnjamo da će kolekcija, baš kao i Carrie, biti pomalo ekscentrična. ”Kombiniramo boje koje se ljudi uglavnom ne sjete kombinirati i stvaramo prekrasne kombinacije koje bi svatko poželio u svome ormaru. Što se torbica tiče, mislili smo na sve one lude stvari koje su žene koristile kao torbice na prijelazu iz sedamdesetih u osamdesete’, kaže Sarah.

Izlazak kolekcije najavljen je za 2014. godinu. Znamo da ste nestrpljivi i da imate osjećaj da to nikada nećete dočekati. I mi smo! Ali gledajte na to s vedrije strane – još imate više nego dovoljno vremena da otvorite štednju. Ne sumnjamo da će vam trebati…

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara