Moda

Torbe, broševi … – Coco nakit – unikatne rukotvorevine za svaku ženu (VIDEO + FOTO)

Napisao admin

Mala kreativna radionica Coco nakit sa radom je počela prije nešto više od dvije godine.


Coco nakit (foto: facebook)

Coco su mama i kćer: Marijana i Patricia Kordić iz Busovače.

Počele su prvo sa nakitom: broševi, prstenje, lančići, naušnice… Najprije su se stvari prodavale u krugu prijatelja i poznanika, a onda su počele slati i prve pošiljke po cijeloj BiH. Svakoga dana zanimanje za njihov nakit je sve više raslo.

– Prije godinu dana smo odlučile proširiti asortiman, te počinjemo sa izradom torbi. Prvi modeli su bile klasične clutch torbice na preklop i rajfešlus, no budući da nam glave vrve idejama, stalno se trudimo da osmislimo nešto novo. Trenutno radimo samo broševe i torbe. Ostali nakit je u drugom planu jer jednostavno ne stižemo sve, kažu mama i kćer.

Sve što su do sad napravile možete pogledati na njihovom Fb profilu Coco nakit i fan stranici COCO.

Sve slike su veoma realistične i dosta je pregledno jer su svi artikli raspoređeni po albumima, a cijene i dimenzije su ispod slika.

Ukoliko želite naručiti nešto od rukotvorina ‘Coco nakit‘, dovoljno je da im se javite u inbox te pošaljete link ili fotografiju torbe ili broša koji želite naručiti. Možete poslati i fotografiju torbe sa interneta, a one će se potruditi da naprave što sličniju. Narudžbe se šalju na područje cijele Bosni i Hercegovini, ali i u Hrvatsku i Srbiju. 

– Možete pogledati i video sa gostovanja u jutarnjoj emisiji na Face TV-u u kojem sam nedavno gostovala i pričala o našem radu i rukotvorinama, te fotografije rukotvorina, kaže Patricia.

Za potpuni dojam pogledajte fotogaleriju!

cure.ba

Komentari

komentara