Moda

Victoria Beckham: – 5 pravila oblačenja

Napisao admin

Victoria Beckham postala je pravi modni stručnjak. Njene kombinacije su uvijek potpune i šik i zato njeni savjeti vrijede zlata.


Victoria Bechkam (Foto: Cure.ba)

Jednostavan izgled preko dana koji funkcioniše i uveče

>Ako sa posla krećete direktno na provod veću torbu promjenite sa manjom. Dodajte zlatnu narukvicu i cipele sa visokom petom (koje ste ponijeli sa sobom)« savjetuje Victoria i dodaje da samo zato voli jednostavne ravne haljine koje može dopuniti sa modnim dodacima.

Nikada ne potcjenjujte torbicu

»Možete je nositi kao torbicu za uveće koja ima dovoljno prostora za šminku i mobilni telefon« Kaže Victoria. Za dnevni izgled možete je nositi preko ramena. »Obožavam nježnu crvenu varijantu u kombinaciji sa zlatnom bojom.«

Nosite »visoke« pete

»Meni nikada ne dosade cipele sa visokom petom i šiljatim prednjim dijelom i kaišem. Sa njima je svaka kombinacija odjela bolja a i produžavaju noge. A sa kaišom su udobnije« smatra Victoria.

Manje je više

»Ako ne znam kako se da se obučem za neku priliku onda obučem nešto »relaksiranije« Bolje da se okitimo manje nego previše jer u stvari najvažnije je samopouzdanje. A zimi oblačim kapute sa »vojničkim« izgledom koje mogu prebaciti i preko ramena«.

Priuštite si punu mjeru glamura

»Sama se za neku formalnu priliku obučem tako da je to daje utisak a da je to istovremeno dobro i za uveće. Najbolje se osjećam u takvom odjelu koje sa svih strana izgleda dobro – to je važan faktor za odjela za uveće« ubedjena je Victoria i dodaje: »Dodajte štikle, koje najviše volite, odličan make-up i frizuru i naravno šik torbicu za uveće.

cure.ba

Komentari

komentara