Ljubav i veze

Zbunjujući signali – Tri znaka da tvoj online dečko nije slobodan

Napisao admin

Budući da je Facebook jedna od popularnijih internetskih stranica za upoznavanje novih ljudi, vjerojatno je i da si i ti s vremenom naišla na nekog ko te je zaintrigirao. Počeli ste pričati, no odjednom si počela primjećivati sljedeće:


Facebook (Foto: Cure.ba)

Izbjegava komunicirati navečer i vikendima

Ako tvoj “dragi” s tobom komunicira isključivo tokom dana, a izbjegava te navečer ili vikendima, vjerojatno se radi o zauzetoj osobi koja ne može biti u kontaktu s tobom kad mu je u blizini partnerica. S onima koji su stvarno slobodni moći ćeš pričati bilo kad.

Šalje ti zbunjujuće signale

Komunikacija je dosad tekla normalno, no sve više primjećuješ da se na određene periode povlači. Takve osobe vole flertovati i upuštati se u avanture, no s vremena na vrijeme počne ih mučiti osjećaj krivnje zbog kojeg se povlače iz svog virtualnog svijeta. No i to ne traje dugo, jer jednom kad se posvete vezi, shvate zašto rade to što rade – zbog toga što su nesretni sa svojim partnerima. Vjerojatno mu je izlika velika količina posla koju “mora” obaviti te se zbog toga nema vremena javiti, piše Index.

Daje ti loše isprike

Kad se ne pojavi na spoju ili ga otkaže, najčešće slijedi loša isprika u koju bi mogla povjerovati da si malo naivnija. Baka mu je morala na hitnu baš u trenu kad ste morali na spoj? Ili su mu se na vratima pojavili nenadani gosti? Ok, možda mu treba dati šansu prvi put, ali uštedi si vremena i nemoj mu dopustiti da ti mulja dulje vrijeme.

cure.ba

Komentari

komentara