Ljubav i veze

Fatmir Sulejmani u vezi sa 20-godišnjom Tuzlankom iz Njujorka!

Napisao H. H.

Fatmir Sulejmani riješio je da ne čeka dugo nakon svoje prve pjesme, pa je tako odlučio da napravi još jedan singl. Naime, mladi pjevač je u saradnji sa Banetom Opačićem snimio novu numeru pod nazivom “Srce ne broji kilometre”

Fatmir je na društvenim mrežama objavio snimak iz studija poznatog kompozitora u kojem je otpjevao djelić svoje nove pjesme. Pored toga što ga je Bane pratio na klavijaturama, zanimljivo je da je Fatmira sve vrijeme svirajući na gitari i pjevajući pratio i Mirza Selimović. Ova podrška starijeg kolege ne čudi s obzirom na to da se ova dva pjevača godinama već poznaju,piše expressmag.ba

Sulejmani je prije nekoliko dana na Vlašiću u saradnji sa „100% Media“ ekranizirao novu pjesmu. Premijeru spota najavljuje za 26. januar siguran da će se itekako svidjeti njegovoj publici.

Iako je na Vlašiću tog dana bilo itekako zima, Fatmir je momački podnio minus 22 stepena i odgovorio svim zahtjevima scenarija.

-Malo je reći da je bilo hladno! Užasno. Promrzao sam na snimanju, ali se sve dobro završilo – priča nam Sulejmani.

Tek dva dana nakon snimanja, novi spot mu je, kaže on kroz smijeh, „izašao na nos“. Savladala ga je visoka temperatura s kojom se borio tri dana. Iako poprilično bolestan Fatmir je odgovorio pozivu organizatora i učestvovovao na humanitarnom koncertu i utakmici za liječenje Almedina Trake iz Kaknja.

Inače, o Fatmirovoj novoj pjesmi osim što komentiraju njegovi fanovi, pričaju i kolege. Posebno oni koji su bili nedavno s njim na američkoj turneji. Zanimljivo je da je Sulejmani ovu pjesmu snimio odmah po povratku iz Amerike.

A u toj zemlji je ostavio, kako čujemo, novu djevojku. Na jednom od nastupa upoznao se sa 20-godišnjom djevojkom rodom iz Tuzle koja već 18 godina živi u Njujorku. Poslije tog nastupa viđali su se gotovo svaki dan, a ta djevojka je mladog pjevača čak odvela i svojoj kući i upoznala sa roditeljima i sestrama.

Iznenađen kada smo ga pitali za tu djevojku, Fatmir u početku nije vjerovao da imamo tu informaciju, a onda zagonetno odgovorio:

-Upoznao sam tamo dosta djevojaka (smijeh). Da… i Tuzlanke su jako lijepe. Ali ništa drugo neću reći. Bit će prilike. Inače, nikada nisam volio puno pričati o privatnom životu ali ne mogu reći i da djelimično niste u pravu.

Share
Tweet

Komentari

komentara