Ljubav i veze

LJUBOMORA? Evo kako Jelena Tomašević reaguje kada njenog muža gledaju druge devojke

Napisao H. H.

PJevačica Jelena Tomašević ima uspešnu karijeru, ali i uspješan brak sa glumcem Ivanom Bosiljčićem. Ona ne govori često o situacijama iz bračnog života, ali je sada otkrila ima li u njihovom braku ljubomore.

Jelena Tomašević gotovo svakodnevno dobija komplimente na račun svog izgleda i figure, koju je dovela do perfekcije. U tome je podržava suprug Ivan Bosiljčić.

Podrška: Ivan je probudio sve najbolje u Jeleni

– Moj muž je srećan kada se sredim. Imam njegovu podršku da se negujem i da radim na sebi. On nije klasičan Balkanac. Znaš, kada žene izađu iz kuće, pa muškarac kaže: nemoj to, mnogo ti je kratko ili otvoreno. On nije takav, naprotiv, potpuno je otvorenog uma za te stvari – kaže nam Jelena za Blic plus

Pevačica dodaje i da ju je brak, ali i dete, promenio.

Kada sam bila mlađa, nisam brinula o tome kako ću izgledati, šta ću obući i kako ću se negovati, a sada volim da eksperimentišem

– Kako sam prešla 30. godinu, sve više se negujem. Kada sam bila mlađa, nisam brinula o tome kako ću izgledati, šta ću obući i kako ću se negovati, a sada volim da eksperimentišem. Sada uviđam čari svog posla. Vidite kako se žena menja. Ranije sam bila jako stidljiva, a brak sa Ivanom i Nina su učinili da se opustim i da budem hrabrija – kaže Jelena.

Pevačica dodaje i da zbog brojnih poslovnih obaveza nema puno slobodnog vremena.

– Svaki minut slobodnog vremena volim da posvetim porodici.

Jelena priznaje da je kao mala bila arambaša, te da je mala Nina nemirna na nju.

– Kao mala sam igrala fudbal i košarku. Pošto imam starijeg brata Darka, nisam imala toliko ženskog društva i uglavnom sam se igrala s dečacima. Možda je sada nerealno da me zamislite na golu, ali bila sam golman. Dobro sam branila i uvek sam se bacala da bih sprečila da lopta uđe u gol, te sam imala modrice po nogama. Kasnije, kada sam krenula u školu, uozbiljila sam se i postala štreber,piče,blic.rs.

 

Zadržala sam dete u sebi

Pevačica je nedavno u Banjaluci dobila nagradu za album godine, koja je upotpunila veliku kolekciju.

– Divno se osećam. Nagradama nikad kraja, ja sam kao jedno dete. Kada god čujem svoju pesmu u kolima, radujem se i skačem. Posle 11 godina nekima je to sasvim normalno, a ja se svaki put oduševim. Zadržala sam dete u sebi.

Komentari

komentara