Ljubav i veze

Anida Idrizović: Moj suprug je ljubomoran!

Napisao H. H.

PJevačica Anida Idrizović trenutno je na američkoj turneji zajedno s kolegom Arminom Bijedićem. Kako reče, čeka je dosta svirki, a dijspora se raduje njenom dolasku tako da su mjesta u nekim klubovima gdje će nastupati već nekoliko mjeseci unaprijed rasprodata.

Novopečena mlada, nedavno nam je otkrila da u potpunosti uživa u braku te da joj je njen suprug Amar najveća podrška, a svojim savjetima joj daje vjetar u leđa da bude što bolja.

No, ipak otkrila nam je da u njihovom braku ima i pomalo ljubomore, posebno kada on nije prisutan na njenim nastupima.

– Trudim se da svojoj publici ponudim samo najbolje. Na nastupima se zaista sa svima super družim i mislim da ukoliko ne daješ povoda neće se desiti ništa što zapravo i ne želiš da se desi. Svi smo mi ljubomorni na ono što je naše, pa tako i moj suprug i ja (smijeh). No sve je to podnošljivo do neke granice – kazala je ona.

Po povratku u našu zemlju Anidu očekuju pune ruke posla.

– Radimo punom parom. Američka turneja trajat će mjesec, a po povratku snimit ćemo i nešto novo. Moj tim i ja biramo nove pjesme te nastojimo da pronađemo nešto što će zadovoljiti sve ukuse. U mom rokovniku ima dosta zakazanih nastupa i po BiH. Za Novu godinu pjevat ću u Švedskoj – istakla je Anida.

Komentari

komentara