Ljubav i veze

Preokret! Tanja Savić se pomirila sa mužem: Tačno je, to smo uradili zbog sinova!

Napisao H. H.

Pjevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je prije osam mjeseci optužila da je kidnapovao njihove sinove i odveo u Australiju.

Tačno je da smo se Dušan i ja pomirli, i to prvenstveno zbog djece. Sinove smo stavili na prvo mjesto jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastaju u Australiji – rerkla je pjevačica.

– Redovno se čujem sa sinovima. Maksim i Đorđe su presrećni kada se gledamo preko video-poziva. Drago mi je da je i Dušan to uvidio i sada mi dopušta da svakodnevno komuniciram sa sinovima preko njegovog telefona – dodala je Tanja, piše “Informer “.

– Prošlo je već osam mjeseci kako se nismo uživo vidjeli i zagrlili. Baš mi je teško bez njih i živim za dan kada ćemo svi biti zajedno. U Australiji je sada ljeto, pa moji dječaci često idu na plažu. Maksim i Đorđe su dobri đaci, najvažnije mi je da ih izvedem na pravi put. Tamo država dosta brine o građanima i zato je bolje da mi djeca odrastaju u Australiji – navela je ona, pa zaključila:

– Jedva čekam da odem kod mojih. To sada, međutim, nije moguće zbog korone. U Australiji se ne piše svakog dana o virusu, tamo je drugačija situacija nego kod nas.

Komentari

komentara